Football Talk

Μελισσανίδης: «Αυτό θα είναι το ΑΕΚ Sportcity στα Σπάτα!» (pics)

Μελισσανίδης: «Αυτό θα είναι το ΑΕΚ Sportcity στα Σπάτα!» (pics)

Με περηφάνεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε σήμερα (29/05) στους δημοσιογράφους τα σχέδια για την επέκταση του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ – Τι θα περιλαμβάνει πότε θα είναι έτοιμο.

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΕΚ εκτοξεύεται σε όλα τα επίπεδα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν σταματά να δημιουργεί γι’ αυτήν! Ένα χρόνο μετά την κατασκευή της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και του «Σεραφείδειου» στα Σπάτα, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνάντηση – εκδήλωση που είχε σήμερα (29/05) στους δημοσιογράφους στο γήπεδο της ομάδας γνωστοποίησε τα σχέδια και το όραμά του για την επέκταση του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ξενοδοχείο, δύο νέα γήπεδα ποδοσφαίρου, πισίνα, γήπεδα τένις, αλλά και μία νέα εξέδρα στο «Σεραφείδειο» θα γίνουν πράξη τα επόμενα δύο χρόνια!

Αναλυτικά ο Μελισσανίδης με χαρά, συγκίνηση και περηφάνεια είπε γι’ αυτό:

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για τα νέα πλάνα μας, για το τι σκοπεύουμε να κάνουμε άμεσα. Για το τι θέλουμε να κάνουμε αφού φτιάξαμε το γήπεδο μας.

Ο νέος μας στόχος είναι το ΑΕΚ SportsCity. Έχουμε ήδη ετοιμάσει τα πλάνα για το αθλητικό μας κέντρο που ίσως το μοναδικό στην Ελλάδα. 100 στρέμματα σε μια αστική περιοχή πράσινη. Μετά το γήπεδο μας θα επενδύσουμε στο αθλητικό μας κέντρο. Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε λοιπόν τα σχέδια μας. Θέλω να πιστεύω ότι όπως πετύχαμε στο γήπεδο μας θα πετύχει και το αθλητικό μας κέντρο».

AEK_Sport_City_Vasiko.png

AEK_Sport_City_1.png


Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε μια σειρά εικόνων για το πώς παρέλαβε, το 2013, το προπονητικό στα Σπάτα και πως έχει εξελιχθεί με τις επενδύσεις που έγινε. «Κάναμε επενδύσεις, βγάλαμε όλες τις άδειες και το πήραμε από την ιδιοκτησία της τράπεζας. Τα 45 στρέμματα έγιναν 100. Φτίάξαμε το Σεραφείδειο και τις δύο κερκίδες και θα φτιάξουμε και τρίτη. Το γήπεδο είναι UEFA 2 και είμαστε ο μοναδικός σύλλογος στην Ελλάδα του οποίο η Β’ομάδα διαθέτει ιδιόκτητο γήπεδο με όλες τις προδιαγραφές. Το γήπεδο αυτό θα το δηλώνει και η πρώτη ομάδα και δεύτερη έδρα» τόνισε. Προχωρώντας τα σλάιντς  παρουσίασε και το όρμα του για το AΕΚ SportsCity.

AEK_Sport_City_2.png
AEK_Sport_City_3.png
AEK_Sport_City_4.png
AEK_Sport_City_5.png
AEK_Sport_City_6.png
AEK_Sport_City_7.png
AEK_Sport_City_8.png
AEK_Sport_City_9.png

«Πάνω από το Σεραφείδειο υπάρχει πλέον ιδιόκτητος χώρος της ΠΑΕ κι εκεί θα υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ επεκτείνεται, εξελίσσεται και γίνεται AEKSportsCity. Η πόλη της ΑΕΚ. Στην ουσία θα φτιάξουμε δύο νέα γήπεδα για τις Ακαδημίες, πισίνα, γήπεδα τένις και ένα ξενοδοχείο πεντάστερο. Θα έχει δύο ορόφους και έχει πέτρινο στιλ, σαν τα παλιά ξενία, αν θυμάστε οι μεγαλύτεροι. Στο ισόγειο θα υπάρχουν όλα τα facilities, βιβλιοθήκες για τα παιδιά, playroom, γυμναστήρια, εστιατόριά. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Στον πρώτο όροφο θα υπάρχουν 24 δωμάτια και δύο σουίτες.

Όλος ο πρώτος όροφος θα είναι για τα παιδιά των ακαδημιών και μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. . Ο δεύτερος όροφος με 20 δωμάτια και δύο σουίτες θα είναι για την πρώτη ομάδα. Είναι το καινούργιο στοίχημα. Πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε. Μόνο έτσι η ΑΕΚ μπορεί να μεγαλώσει. Έτυχε να το παρουσιάσουμε σε μια όμορφη εποχή έχοντας κατακτήσει δύο τρόπαια. Το πιστεύω πολύ αυτό το project και να είστε σίγουροι ότι κι αυτό θα υλοποιηθεί».

Σε ερώτηση για το κόστος της επένδυσης τόνισε: «Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Όταν θες να κάνεις υλοποιήσεις κάτι τέτοιο συνήθως η θεωρία με την πράξη έχει τεράστια διαφορά. Και για το γήπεδο άλλα ποσά που έλεγαν. Δεν έχει σημασία. Όσο και να στοιχήσει θα το κάνουμε και αυτό που είναι που μετράει. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να βγάλουμε τις άδειες. Εκτιμώ ότι σε δύο χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί».

Δίνοντας λεπτομέρειες για το ξενοδοχείο ανέφερε: «Σήμερα η ΑΕΚ ήδη έχει νοικιάσει ένα κτήριο . Μένουν περίπου 20 παιδιά της ακαδημίας. Για αυτό ακριβώς θα έχουμε τον πρώτο όροφο. Για παιδιά από όλη την Ελλάδα. Να μένουν, να διαβάζουν, να πηγαίνουν σχολείο και να παρακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα. Ο δεύτερος όροφος θα είναι για την πρώτη ομάδα και όταν δεν θα είναι η ομάδα εκεί μπορεί οποιασδήποτε να έρθει να κάνει τις διακοπές του Παρασκευοσαββατοκύριακο. Να βλέπει τις εγκαταστάσεις μας, να απολαμβάνει τις προπονήσεις και το αθλητικό μας κέντρο. Έτσι η ΠΑΕ θα έχει επιπλέον έσοδα και θα κερδίζουμε φιλάθλους. Ήταν ένας στόχος, ένα όνειρο μου και θέλω να το υλοποιήσω».

AEK_Sport_City_11_1.png
AEK_Sport_City_12.png
AEK_Sport_City_13.png
AEK_Sport_City_14.png
AEK_Sport_City_15.png
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0