Football Talk

Ολυμπιακός: Η εβδομάδα του προπονητή

Ολυμπιακός: Η εβδομάδα του προπονητή

Οι επαφές - συζητήσεις του Αντόνιο Κορδόν με τους υποψήφιους για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό κορυφώνονται με τις εξελίξεις να προσδιορίζονται για τις επόμενες μέρες. Η λίστα και οι προτεραιότητες του Ισπανού τεχνικού διευθυντή.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Με την  πρόσληψη του Αντόνιο Κορδόν στη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Ολυμπιακός κάλυψε μια από τις βασικές και πρωταρχικές του ανάγκες για το χτίσιμο της νέας ομάδας, με τον εξαιρετικά επιτυχημένο Ισπανό να έχει πιάσει ήδη δουλειά για τον επόμενο στόχο που δεν είναι άλλος από το deal με τον νέο προπονητή. Μια επιλογή που τόσο ο Κορδόν όσο και η διοίκηση των “ερυθρόλευκων” θεωρούν ύψιστης σημασίας για την σεζόν που έρχεται.

Ο Κορδόν αφού ήρθε στην Ελλάδα και συμφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες αναχώρησε για την πατρίδα του όπου όλες αυτές τις μέρες πραγματοποιεί επαφές και συζητήσεις με υποψήφιους για τη θέση ενημερώνοντας παράλληλα για κάθε εξέλιξη την διοίκηση του Ολυμπιακού. Όντας άριστος γνώστης της αγοράς έχει ήδη φτιάξει μια λίστα που στην κορυφή της βρίσκονται σπουδαία ονόματα όπως αυτά των Μαρθελίνο, Ιραόλα, Σετιέν και Μπορδαλάς. Μάλιστα δεν έχει μείνει μόνο εκεί καθώς έχει μιλήσει με την πλευρά τους διερευνώντας τις προθέσεις και τις προτεραιότητες τους.  Οι παραπάνω περιπτώσεις είναι λογικό να έχουν αυξημένο δείκτη δυσκολίας, ωστόσο ο Κορδόν έχει έτοιμο και το εναλλακτικό πλάνο με προπονητές από την Λατινική Αμερική όπως ο Κρέσπο ή ο Τάτα Μαρτίνο

Το που θα… κάτσει η μπίλια θα φανεί σύντομα. Μέσα στην εβδομάδα ο Κορδόν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση αλλά και για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Είναι λογικό στον Ολυμπιακό να θέλουν να κλείσουν το ζήτημα όσο το δυνατόν πιο σύντομα καθώς υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα στο ρόστερ για τα οποία φυσικά τον πρώτο λόγο θα έχει ο νέος προπονητής. Ο Κορδόν πάντως ήδη έχει έτοιμη και μια λίστα με ποδοσφαιριστές ανά θέση που ενδεχομένως θα ζητήσει ενίσχυση ο νέος τεχνικός. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0