Football Talk

Γιουβέντους – Μίλαν 0-1: «Διπλό» στο Τορίνο με τον Ζιρού και εισιτήριο για τα… αστέρια! (video)

Γιουβέντους – Μίλαν 0-1: «Διπλό» στο Τορίνο με τον Ζιρού και εισιτήριο για τα… αστέρια! (video)

Σπουδαία νίκη στο Τορίνο κατάφερε να πανηγυρίσει η Μίλαν επί της Γιουβέντους, με το γκολ του Ολιβιέ Ζιρού να αποδεικνύεται «χρυσό» για τους «ροσονέρι», που «κλείδωσαν» τη συμμετοχή τους στο επόμενο Champions League.

Σχετικά Άρθρα

Τι και αν η Μίλαν δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει «διπλό» σε εξόρμησή της στα πέντε τελευταία της παιχνίδια μακριά από το «Σαν Σίρο», σε όλες τις διοργανώσεις; Τι και αν η Γιουβέντους είχε πολύ ισχυρό κίνητρο, αν αναλογιστεί κανείς πως θα μπορούσε να διεκδικήσει, ακόμη και με την αφαίρεση βαθμών την Ευρώπη, αν κατόρθωνε να βγει νικήτρια από το ντέρμπι;

Ουδεμία σημασία είχε κάθε λογής στατιστικό στην αναμέτρηση των «μπιανκονέρι» με τους «ροσονέρι», με την ομάδα του Πιόλι να επικρατεί με 1-0, να πανηγυρίζει για 2η φορά στο Τορίνο στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Ολιβιέ Ζιρού. Πήρε την σέντρα του Καλάμπρια και τη μετουσίωσε με απίθανη κεφαλιά σε γκολ, με το 12ο φετινό του τέρμα να αποδεικνύεται και… σημαδιακό για την ομάδα του, η οποία δεδομένα είναι 4η, με μία αγωνιστική στη Serie A να εκκρεμεί.

Η αντίδραση της γηπεδούχου ήταν περιορισμένη, ο Μενιάν δεν απειλήθηκε ποτέ πρακτικά, ο Σάλεμακερς είχε τη μεγαλύτερη στιγμή του δευτέρου μέρους, και με το τελικό 1-0, η Μίλαν κυνηγάει ακόμη και την… 3η Ίντερ, έχοντας και το +6 από τη 5η Αταλάντα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0