Football Talk

Premier League, με 45’ να απομένουν: Πέφτει η Έβερτον, σώζεται η Λέστερ, εκτός Ευρώπης η Τότεναμ! (video)

Premier League, με 45’ να απομένουν: Πέφτει η Έβερτον, σώζεται η Λέστερ, εκτός Ευρώπης η Τότεναμ! (video)

Συναρπαστική η τελευταία αγωνιστική της Premier League, με την Έβερτον να υποβιβάζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή, τη Λέστερ να σώζεται και την Τότεναμ, παρά τη νίκη της, να μένει εκτός Ευρώπης.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξελίσσεται η τελευταία αγωνιστική της Premier League, με τα 10 ματς που βρίσκονται στην ανάπαυλα, να έχουν γκολ, θέαμα και μεγάλες ανατροπές.

Τι κρατάμε μετά τα πρώτα 45άλεπτα; Προς το παρόν, παρακολουθούμε έναν… ιστορικό υποβιβασμό, σε περίπτωση που τα αποτελέσματα μείνουν αναλλοίωτα. Η Λέστερ προηγείται με 1-0 της Γουέστ Χαμ, χάρη στο γκολ του Μπαρνς και η Έβερτον είναι «κολλημένη» στο «μηδέν» με τη Μπόρνμουθ.

Αν τα «ζαχαρωτά» δεν κερδίσουν και οι «αλεπούδες» πάρουν το τρίποντο κόντρα στα «σφυριά», η Έβερτον θα υποβιβαστεί για πρώτη φορά μετά από 68 χρόνια.

Από εκεί και πέρα, η Λιντς μοιάζει να βρίσκεται με το ένα πόδι στην Championship, καθώς ο Χάρι Κέιν έχει βάλει από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ την Τότεναμ. Αν λοιπόν η ομάδα του Άλαρνταϊς ηττηθεί, θα τερματίσει στην 19η θέση και θα είναι η πρώτη που θα ακολουθήσει τη Σαουθάμπτον, στην 2η τη τάξει κατηγορία του «Νησιού».

Τέλος, αναφορικά με τις ευρωπαϊκές θέσεις, εκεί τα πράγματα δείχνουν ολίγον τι πιο ξεκάθαρα. Η Άστον Βίλα προηγείται με 2-1 της Μπράιτον και προς το παρόν, παίρνει αυτή το εισιτήριο του Europa Conference League.

Μένει στην 8η θέση η Τότεναμ, με το τρίποντο επί της Λιντς, ενώ η Μπρέντφορντ διατηρεί τις μαθηματικές της ελπίδες, αλλά μένει στο 0-0 με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Κομιούνιτι».

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα στα πρώτα ημίχρονα της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League:

Άρσεναλ – Γουλβς 3-0

Άστον Βίλα – Μπράιτον 2-1

Έβερτον – Μπόρνμουθ 0-0

Κρίσταλ Πάλας – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1

Λέστερ – Γουέστ Χαμ

Λιντς – Τότεναμ 0-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-1

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ 2-2

Τσέλσι – Νιούκαστλ 1-1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0