Football Talk

Απίστευτο φινάλε στη Serie A: Με πέναλτι στο... 101' παρέμεινε η Λέτσε - Με το μυαλό στις διακοπές η πρωταθλήτρια Νάπολι! (video)

Απίστευτο φινάλε στη Serie A: Με πέναλτι στο... 101' παρέμεινε η Λέτσε - Με το μυαλό στις διακοπές η πρωταθλήτρια Νάπολι! (video)
Τρομερό φινάλε και στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας, με τη Λέτσε να βρίσκει γκολ στο 11' των καθυστερήσεων και να εξασφαλίζει την παραμονή της μία αγωνιστική για την αυλαία. Ισόπαλη η πρωταθλήτρια Νάπολι στη Μπολόνια, με το μυαλό στις... διακοπές.
Τι φινάλε και αυτό στη Μόντσα. Στο 84΄, η Λέτσε θα μπορούσε να έχει βρεθεί πίσω στο σκορ και να μένει σε... αναμμένα κάρβουνα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής (απόκρουση Φαλκόνι σε εκτέλεση πέναλτι του Γκιτκιάερ) όμως όχι απλά δεν συνέβη αυτό αλλά στο τέλος ήταν εκείνη που χαμογέλασε.

Η ομάδα του Ουμτιτί, θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στα... σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου καθώς ο Κολόμπο ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 101', διαμόρωσε το 1-0 και εξασφάλισε από τώρα την παραμονή της ομάδας του στη Serie A.

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, η πρωταθλήτρια Νάπολι αν και βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ στη Μπολόνια (και τα δύο από τον Όσιμεν), δεν έμεινε συγκεντρωμένη μέχρι τέλους και αφότου ο Φέρκιουσον μείωσε στο 63', ο Ντε Σιλβέστρι διαμόρφωσε το τελικό, 2-2. Στον πάγκο έκατσε ο Λυκογιάννης, εκτός αποστολής ο τραυματίας, Κυριακόπουλος


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0