Football Talk

Χάρι Κέιν: Γκολ σε 26 διαφορετικά ματς για τον άνθρωπο της… τελευταίας αγωνιστικής! (video)

Χάρι Κέιν: Γκολ σε 26 διαφορετικά ματς για τον άνθρωπο της… τελευταίας αγωνιστικής! (video)

Αν υπάρχει ένας λόγος που η Τότεναμ διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική της Premier League, αυτός είναι σίγουρα ο Χάρι Κέιν. Ο άνθρωπος που ισοφάρισε το ρεκόρ του Άντι Κόουλ και σκόραρε ξανά σε τελευταία αγωνιστική.

Μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, το 2-0 της Άστον Βίλα με τη Μπράιτον να «κλειδώνει» επί της ουσίας την κατάταξη στην επτάδα, όμως αυτό δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση το μοναδικό επίτευγμα του Χάρι Κέιν με την φανέλα της Τότεναμ.

Αρχικά, ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε και πάλι σε τελευταία αγωνιστική της Premier League. Έφτασε τα 10 γκολ την τελευταία ημέρα της σεζόν και αυτομάτως γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που γίνεται διψήφιος υπό αυτή τη συνθήκη, ξεπερνώντας τον Άντριου Κόουλ και τον Λες Φέρντιναντ.

Από εκεί και πέρα, ο Κέιν έγινε και ο μόνος στον 21ο αιώνα που σκοράρει σε 26 διαφορετικά ματς στην ίδια σεζόν. Ποιος ήταν ο προηγούμενος που έκανε κάτι ανάλογο; Ο Άντι Κόουλ το 1994. Και πλέον, 31 χρόνια μετά, ακόμη και αυτό το ρεκόρ, ανήκει στον πρώτο σκόρερ, όλων των εποχών, για την Εθνική Αγγλίας!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0