Football Talk

Μπάγερν Μονάχου: «Είδαμε τα σημάδια κινδύνου, εξ’ ου και η απόλυση των Καν και Σαλιχάμιτζιτς»

Μπάγερν Μονάχου: «Είδαμε τα σημάδια κινδύνου, εξ’ ου και η απόλυση των Καν και Σαλιχάμιτζιτς»

H Μπάγερν προχώρησε σε Συνέντευξη Τύπου δια μέσου του προέδρου Χέρμπερτ Χάινερ και του νέου CEO, Γιαν-Κρίστιαν Ντρέεσεν. Εξηγήθηκαν οι λόγοι της απομάκρυνσης των Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Στο... εδώλιο κάθισαν οι ιθύνοντες της Μπάγερν έπειτα από την ολική απομάκρυνση των ισχυρών παραγόντων των τελευταίων ετών. Ο Όλιβερ Καν και ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς αποτελούν παρελθόν από το πόστο τους, δείγμα ότι η χρονιά εν τέλει, παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν κύλησε όπως θα έπρεπε. Αν και το 11ο σερί πρωτάθλημα θα έπρεπε να «επουλώσει» τις πληγές της σεζόν, οι διοικούντες αναγνώρισαν τα σφάλματα των δύο υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος και γι’ αυτό προχώρησαν στις αλλαγές.

Ο πρόεδρος Χέρμπερτ Χάινερ ήταν στο πόντιουμ, μαζί με τον νέο (αλλά παλιό παράγοντα της Μπάγερν) CEO, Γιαν-Κρίστιαν Ντρέεσεν, επί χρόνια οικονομική διευθυντή του κλαμπ. Μερικές από τις ατάκες τους, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου.

«Συζητήσαμε με το Διοικητικό Συμβούλιο, είδαμε τα σημάδια του κινδύνου να έρχονται και γι’ αυτό αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε μαζί με τους Καν και Σαλιχάμιτζιτς. Ο Ντρέεσεν γνωρίζει την επιχείρηση, είναι αγαπητός στους υπαλλήλους και προσφέρει σταθερότητα. Θα ψάξουμε τον διάδοχο του Σαλιχάμιτζιτς εντός των επόμενων εβδομάδων», σχολίασε ο πρόεδρος Χάινερ.

«Είμαι εδώ και μία 10ετία στην ομάδα, άρα δεν είμαι τόσο νέος. Κανονικά ολοκλήρωνα την παρουσία μου το καλοκαίρι και ήθελα να ανοίξω ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Αλλά όταν σε καλεί η Μπάγερν, δεν λες όχι. Δεν θα είναι εύκολο το προσεχές διάστημα. Με ενδιαφέρει η αλληλοβοήθεια και το να υπάρχει ο ένας για τον άλλον. Αυτό ξεκινάει από την κεφαλή», τόνισε ο Ντρέεσεν.

Το εγχείρημα Καν απέτυχε, ενώ ο Σαλιχάμιτζιτς πρόσφερε αρκετά τα 6 χρόνια της παρουσίας του στο Μόναχο. Χρεώνονται αμφότεροι την απόλυση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και την πτώση της ομάδας την άνοιξη, κυρίως στα κρίσιμα ματς.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0