Football Talk

Ίντερ - Αταλάντα 3-2: Οι «μπεργκαμάσκι» είπαν… αντίο στο Champions League

Ίντερ - Αταλάντα 3-2: Οι «μπεργκαμάσκι» είπαν… αντίο στο Champions League

Η Ίντερ έδειξε από πολύ νωρίς τις «άγριες» διαθέσεις της και πήρε σπουδαίο προβάδισμα νίκης από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η Αταλάντα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των «νερατζούρι» και αποχαιρετά ορίστηκα το… τρένο του Champions League.  

Καταιγιστική η Ίντερ από την αρχή του παιχνιδιού δεν επέτρεψε στην Αταλάντα να ελπίζει για ένα θετικό αποτέλεσμα στην 37η αγωνιστική της Serie A. Τα δύο πολύ γρήγορα γκολ των «νερατζούρι» μέσα στα πρώτα τρία λεπτά του παιχνιδιού «έκοψαν» τα πόδια των φιλοξενούμενων. Έτσι η Αταλάντα χάνει και οριστικά πλέον το εισιτήριο για το Champion League της επόμενης σεζόν.

 

 Οι «νερατζούρι» δεν έχασαν χρόνο και σκόραραν δις σε διάστημα μόλις τριών λεπτών.

Ο Λουκάκου στο 1ο λεπτό του αγώνα βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στον Σπορτιέλο τον οποίο και νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία για το 1-0.

 Η Ίντερ δεν έμεινε στους πανηγυρισμούς και μόλις δύο λεπτά μετά ο Μπαρέλα πήρε την μπάλα μετά την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου κίπερ και με φοβερό βολέ εντός περιοχής έκανε γρήγορα γρήγορα το 2-0.  

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που θα τους έδινε «παλμό» στο 36ο λεπτό.

Ο Πάσαλιτς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των «νερατζούρι» και με ένα κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν τέτοιο παιχνίδι. Ο Αργεντινός πήρε την μπάλα από τον Μπρόζοβιτς και έκανε με άνεση το 3-1.

Ο Μουριέλ κατάφερε να μειώσει για την Αταλάντα στις καθυστερήσεις για το 3-2. Το γκολ αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να πάρουν οι «μπεργκαμάσκι» ένα θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός τετράδας.


www.bnsports.gr  


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ίντερ (Σ. Ίντζάκι): Ονάνα, Νταμπρόσιο (83’ Νταρμιάν), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο (70’ Γκόσενς), Μαρτίνες, Λουκάκου (81’ Τζέκο)

Αταλάντα  (Τ. Γκασπερίνι): Σπορτιέλο, Σκαλβίνι, Τζιμσίτι, Τολόι, Ζαπακόστα, Έντερσον (61’ Μουριέλ), Ντε Ρουν, Μάελε, Πάσαλιτς (61’ Λούκμαν), Κουπμάινερς, Χόϊλουντ


Άγγελος Κρεμαστός 

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0