Football Talk

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Το πάνω χέρι για τη 2η θέση με εντολή Ροντρίγκο

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Το πάνω χέρι για τη 2η θέση με εντολή Ροντρίγκο

Η Ρεάλ Μαδρίτης με πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκο πέρασε από την έδρα της Σεβίλλης και εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα για την κατάληψη της 2ης θέσης στη La Liga.

Μία «στροφή» πριν το φινάλε της σεζόν στη La Liga, η Σεβίλλη υποδέχθηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που έστω και προσωρινά θα την ανέβαζε σε ευρωπαϊκές θέσεις. Αντιθέτως, η ποιότητα της «Βασίλισσας» έκανε τη διαφορά, με τον Ροντρίγκο αν σκοράρει δύο φορές και να χαρίζει το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι βέβαια κατόρθωσαν να προηγηθούν με το… καλησπέρα στο παιχνίδι, καθώς ο Ράφα Μιρ μόλις στο 3’ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ωστόσο, η Ρεάλ κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Ο Ροντρίγκο εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ για να κάνει το 1-1 στο 29’. Παρότι ο ρυθμός του αγώνα μειώθηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος, ο Βραζιλιάνος και πάλι νίκησε τον Μπουνού για διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 69’.

Η Σεβίλλη δεν μπόρεσε στον χρόνο που απέμεινε δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ μάλιστα από το 83’ έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ακούνια.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0