Football Talk

Η εικόνα της σεζόν στη Bundesliga: Ολόκληρη η Μπάγερν πάνω από ένα… κινητό! (pics)

Η εικόνα της σεζόν στη Bundesliga: Ολόκληρη η Μπάγερν πάνω από ένα… κινητό! (pics)

Απίθανες σκηνές έλαβαν χώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με την Κολωνία, με τους παίκτες των Βαυαρών να μαζεύονται γύρω από ένα κινητό, για να μάθουν αν είναι ή όχι πρωταθλητές Γερμανίας.

Φινάλε βγαλμένο από παραμύθι έλαβε χώρα στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga, με τη Μπάγερν Μονάχου να επικρατεί με 2-1 της Κολωνίας και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να μένει στο 2-2 με τη Μάιντς, με συνέπεια να χάσει τον τίτλο.

Το ματς των Βαυαρών ολοκληρώνεται και πλέον, εκκρεμεί να ολοκληρωθεί και αυτό της αντιπάλου τους. Η Μάιντς προηγείται, αλλά η Ντόρτμουντ βρίσκει σφυγμό, σκοράρει και πλέον θέλει ένα γκολ για να «σπάσει» τη δυναστεία της ομάδας του Τόμας Τούχελ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται πάνω από ένα κινητό. Δεν μπορούν να πανηγυρίσουν, αναμένουν το σφύριγμα της λήξης.

Ο Τόμας Μίλερ ξεκίνησε νωρίτερα το… σκάουτινγκ στο ματς της Ντόρτμουντ και άπαντες το… τερμάτισαν, δευτερόλεπτα πριν αναδειχθούν πρωταθλητές. Έτσι και έγινε. Η Μπορούσια δεν τα κατάφερε και το… κινητό των παικτών της Μπάγερν βρίσκεται δεδομένα στον ουρανό της έδρας της Κολωνίας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0