Football Talk

Φέγενορντ: Ανανέωσε μέχρι το 2026 ο Σλοτ

Φέγενορντ: Ανανέωσε μέχρι το 2026 ο Σλοτ

Ο Άρνε Σλοτ ανανέωσε με τους πρωταθλητές Ολλανδίας μέχρι το 2026, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να συνεχίζει σε μεγαλύτερη λίγκα.

Ο 44χρονος προπονητής κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Φέγενορντ και βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα για την ανανέωσή του. Το όνομα του Ολλανδού συνδέθηκε έντονα με την Τότεναμ και όλες οι φήμες… σβήστηκαν με την επίσημη ανακοίνωση της Φέγενορντ να είναι πλέον γεγονός.

«Η Φέγενορντ επέκτεινε το συμβόλαιο με τον Άρνε Σλοτ. Έχει υπογράψει για έναν ακόμη χρόνο μέχρι τα μέσα του 2026», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

«Δεν έχω τελειώσει ακόμα εδώ», πρόσθεσε ο Σλοτ. «Είχαμε μια υπέροχη σεζόν με τη Φέγενορντ, με το πρωτάθλημα ως μια υπέροχη ανταμοιβή για όλη τη σκληρή δουλειά που έχει καταβληθεί, αλλά θέλω πραγματικά να συνεχίσω να συνεχίζω να χτίζω. Μετά το καλοκαίρι, περιμένει μια περιπέτεια στο Champions League και υπάρχει ο τίτλος του πρωταθλήματος που πρέπει να υπερασπιστούμε.  Περιμένω με ανυπομονησία, γι' αυτό είμαι περήφανος που είμαι και παραμένω προπονητής της Φέγενορντ στο Ρότερνταμ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0