Football Talk

Η ασίστ του Κίτσιου και το γκολ του Χατζηγιοβάνη δεν ήταν αρκετά στην Ανκαραγκιουτσού! (video)

Η ασίστ του Κίτσιου και το γκολ του Χατζηγιοβάνη δεν ήταν αρκετά στην Ανκαραγκιουτσού! (video)
Οι Έλληνες της Ανκαραγκιουτσού έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τη στείλουν στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας παρόλα αυτά, η ομάδα της πρωτεύουσας «λύγισε» στην παράταση από την Μπασάκσεχιρ.
Το πάλεψε με «νύχια και με δόντια» χάρις την πολύτιμη συνεισφορά και των Ελλήνων της, παρόλα αυτά η Ανκαραγκιουτσού δεν κατόρθωσε να αποκλείσει την Μπασάκσεχιρ και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας (εκεί βρίσκεται ήδη η Φενέρμπαχτσε).

Αρχικώς στο 11', ο Στέλιος Κίτσιου ήταν αυτός που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάρουν οι πρωτευoυσιάνοι το προβάδισμα. Ο Έλληνας ακραίος μπακ κουβάλησε τη μπάλα από τα δεξία, «έκοψε» προς το κέντρο και την κατάλληλη στιγμή έπαιξε κάθετα για τον Σο, ο οποίος έκανε το 1-0 για την Ανκαραγκιουτσού.
Η ισοφάριση του Γκέρλερ στο 61' έδινε την πρόκριση στην Μπασάκσεχιρ για να έρθει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης από τον πάγκο (στο 88' πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και στο 90' σκόραρε) για να δώσει ελπίδα στους γηπεδούχους και να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί όμως και πιο συγκεκριμένα στο 109', ένα γκολ του Κένι αποδείχθηκε «χρυσό» και αποτέλεσε την... ταφόπλακα των προσπαθειών της Ανκαραγκιουτσού των Ελλήνων.
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0