Football Talk

Τόπο στα νιάτα η Τσέλσι, παρατάχθηκε με τη νεαρότερη 11άδα σε επίπεδο Premier League

Τόπο στα νιάτα η Τσέλσι, παρατάχθηκε με τη νεαρότερη 11άδα σε επίπεδο Premier League

Με μέσο όρο ηλικίας κάτω των 24 ετών, η ενδεκάδα της Τσέλσι στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η νεαρότερη που έχουν παρατάξει οι «μπλε» σε επίπεδο Premier League.

Έγραψε ιστορία η Τσέλσι στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ.

Οι «μπλε» έχουν κατέβει στο εξ αναβολής ματς για την 32η αγωνιστική της Premier League χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αφού στην… καλύτερη θα τερματίσουν στην 11η θέση της βαθμολογίας. Για αυτό και υπάρχει χώρος για… πειραματισμούς, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να παρατάσσει στον αγωνιστικό χώρο μία αρκετά νέα σε ηλικία ενδεκάδα.

Τόσο νέα μάλιστα που αποτελεί τη νεαρότερη ηλικιακά για την Τσέλσι στα χρονικά της Premier League. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος των 11 παικτών που ήταν βασικοί στο ματς είναι 23 ετών και 238 ημερών, ξεπερνώντας αυτή που είχε αγωνιστεί απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας το Νοέμβρη του 2019 με ηλικία 24 ετών και 88 ημερών, αλλά και αυτή του Αυγούστου την ίδια σεζόν με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (24 ετών και 158 ημερών).

Φυσικά, κοινός παρονομαστής σε αυτά τα τρία ματς είναι ο… Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος τόσο το 2019 όσο και τώρα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάθεται στον πάγκο της Τσέλσι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0