Football Talk

Μπρούνο Άλβες: «Γράψαμε ιστορία, έχουμε τα χαρακτηριστικά σπουδαίων πρωταθλητών»

Μπρούνο Άλβες: «Γράψαμε ιστορία, έχουμε τα χαρακτηριστικά σπουδαίων πρωταθλητών»
Ο Μπρούνο Άλβες ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από την χθεσινή (24/05) κατάκτηση του Κυπέλλου που σήμανε την επιστροφή της ΑΕΚ στο νταμπλ μετά από 45 χρόνια, ενώ σχολίασε ότι η «Ένωση» διαθέτει χαρακτηριστικά σπουδαίων πρωταθλητών. 

Ο Μπρούνο Άλβες αναφέρθηκε στην ιστορία που έγραψε η ΑΕΚ με την κατάκτηση του νταμπλ και στα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι «κιτρινόμαυροι» και τους οδήγησαν στην κατάκτηση και των δύο τίτλων.

«Ένας από τους καλύτερους τελικούς που θα μπορούσα να παρίσταμαι και η νίκη με παίκτη λιγότερο το κάνει ακόμη πιο σπέσιαλ και πολύτιμο το γεγονός πως γράψαμε ιστορία, κερδίζοντας το νταμπλ για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια. Ήταν όλα εκεί, ενέργεια, αυτοθυσία, αφοσίωση, χαρακτήρας, αμοιβαία βοήθεια, πάθος, φιλοδοξία και προσπάθεια. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν οι σπουδαίοι πρωταθλητές και τα έχουμε και εμείς.

Κανένας δεν μπορεί να κερδίσει μόνος, οπότε ευχαριστώ την ΑΕΚ, τον κύριο Πρόεδρο, την οικογένεια της ΑΕΚ, τον προπονητή, όλο το staff, τους παίκτες, τα μέλη της διοίκησης, όλους τους οπαδούς, όλα τα μέλη του συλλόγου και αυτούς που δουλεύουν για την ομάδα, που βοήθησαν να τα καταφέρουμε», έγραψε στο Instagram ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής της «Ένωσης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0