Football Talk

Διθυραμβικά σχόλια της AS για Αλμέιδα: «Επανάσταση με αργεντίνικη προφορά»

Διθυραμβικά σχόλια της AS για Αλμέιδα: «Επανάσταση με αργεντίνικη προφορά»

Η αργεντίνικη έκδοση της «AS» αποθεώνει τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μετά την επίτευξη του νταμπλ στην Ελλάδα.

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζει την αποθέωση από τους φιλάθλους της ΑΕΚ, όμως πλέον, ο Ματίας Αλμέιδα εξυμνείται και από τα Μέσα της χώρας του! Συγκεκριμένα, η «AS» αναφέρεται στο έργο του τεχνικού της «Ένωσης» με άκρως κολακευτικά λόγια.

«Η Αθήνα πανηγυρίζει. Η ΑΕΚ έφερε το Κύπελλο στην πρωτεύουσα, μετά την πειστική νίκη της με 2-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ, με παίκτη λιγότερο για πάνω από 80 λεπτά. Σε μια μόλις σεζόν, ο Ματίας Αλμέιδα κατάφερε να κατακτήσει την Ελλάδα με ένα μεγαλειώδες νταμπλ, έχοντας πάρει και το πρωτάθλημα πριν λίγες εβδομάδες με διαφορά από τον μεγάλο του αντίπαλο, Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια μάλιστα προσθέτει: «Επανάσταση με αργεντίνικη προφορά. Ο Ματίας Αλμέιδα άλλαξε το πρόσωπο της ΑΕΚ. Από την άφιξη του Αργεντινού στην Αθήνα, η ομάδα έχει ποσοστό νικών 75% σε όλες τις διοργανώσεις, με 2,3 πόντους ανά αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League της νέας χρονιάς, η ΑΕΚ υπόσχεται να δώσει κάτι για να συζητάμε

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0