Football Talk

Φιορεντίνα – Ίντερ 1-2: Με οδηγό τον Μαρτίνες οι… νερατζούρι το έφεραν «τούμπα» και σήκωσαν το κύπελλο (video)

Φιορεντίνα – Ίντερ 1-2: Με οδηγό τον Μαρτίνες οι… νερατζούρι το έφεραν «τούμπα» και σήκωσαν το κύπελλο (video)

Ο τελικός του Coppa Italia βάφτηκε… νερταζούρι, χάρις τον «μονόλογο» του Λαουτάρο Μαρτίνες. Η Ίντερ έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στην Φιορεντίνα και πήρε το 9ο κύπελλο Ιταλίας στην ιστορία της.

Η Ίντερ ήταν η μεγάλη νικήτρια του Coppa Italia και σήκωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο Ιταλίας. Μπορεί οι «βιόλα» να πήραν το προβάδισμα όμως τον τελευταίο… λόγο είχε ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός σκόραρε δις και χάρισε το τρόπαιο στους «νερατζούρι». Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους ποδοσφαιριστές της Ίντερ μετά και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο τελικός πριν καλά καλά ξεκινήσει είχε απευθείας γκολ.

Ο Ικονέ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από εξαιρετικά εκτελεσμένη αντεπίθεση πάσαρε στον Γκονζάλες και αυτός ανενόχλητος έκανε το 1-0.  

Στο 29ο λεπτό ο Μπρόζοβιτς βρήκε με μία εξαιρετική πάσα τον Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Μπαρέλα στο 37ο λεπτό έστειλε «συστημένη» σέντρα στο Μαρτίνες και ο Αργεντινός… εκτέλεσε για δεύτερη φορά τον αντίπαλο κίπερ για το 2-1.

Ο Λουκάκου μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια στο 67ο λεπτό επιχείρησε να νικήσει τον Τερατσιάνο από μακρινή απόσταση, με τον Ιταλό τερματοφύλακα όμως να έχει εξαιρετική αντίδραση.

Ο Γκονζάλες έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά το τελείωμα του από ευνοϊκή θέση δεν βρήκε στόχο στο 74’.

Η Φιορεντίνα συνέχισε να απειλεί και στο 79’ ο Χαντάνοβιτς έκανε μία εντυπωσιακή απόκρουση στην ευκαιρία του Γιόβιτς, διατηρώντας το προβάδισμα της ομάδας του.  



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φιορεντίνα (Β. Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντοντό, Κουάρτα, Μιλένκοβιτς, Μπιράγκι, Άμραμπατ (70’ Γιόβιτς), Μποναβεντούρα, Ικονέ (60’ Σοτίλ), Καστροβίλι, Γκονζάλες, Καμπράλ

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι (58’ Ντε Βριλ), Ατσέρμπι, Νταρμιάν, Ντιμάρκο, Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Ντάμφρις, Ντζέκο (58’ Λουκάκου), Μαρτίνες (83’ Κορέα)


Άγγελος Κρεμαστός 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0