Football Talk

Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Επίσημα στο Europa League οι «γλάροι»!

Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Επίσημα στο Europa League οι «γλάροι»!

Πολύ μεγάλη μέρα για τη Μπράιτον, η οποία κατάφερε να μην ηττηθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι και να πάρει τον πολυπόθητο βαθμό που χρειαζόταν, ώστε να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επόμενο Europa League.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε η Μπράιτον να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Europa League, με τους «γλάρους» να μένουν στο 1-1 με τη Μάντσεστερ Σίτι και να παίρνουν τον βαθμό που χρειάζονταν, ώστε να παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην 2η τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Επρόκειτο για ένα εκπληκτικό παιχνίδι, με τρομερό ρυθμό που θα μπορούσε να καταλήξει και από τις δύο πλευρές.

Ο Φιλ Φόντεν άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά εν συνεχεία ακολούθησε ένα εικοσάλεπτο κυριαρχίας των γηπεδούχων.

Το γκολ του Μιτόμα αρχικά ακυρώθηκε μέσω του VAR στο 31ο λεπτό, για να φτάσουμε στο 38’ και να παρακολουθήσουμε ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν από τον Ενσίσο, που κέρδισε με απίθανο σουτ τον Ορτέγκα εκτός περιοχής.

Η Σίτι είχε στον πάγκο πιτσιρικάδες όπως οι Γκόμες, Τσαρλς, Ο’Ρίλι και Νάιτ, με τον Πάλμερ να μπαίνει στη θέση του Φόντεν στο 51ο λεπτό και να επιχειρεί να εντυπωσιάσει με τις κινήσεις του.

Η ομάδα του Μάντσεστερ έκανε καλό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος του ματς, είχε τον έλεγχο της κατάστασης, όμως, στο 78ο λεπτό το γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Χάαλαντ από σέντρα του Πάλμερ, δεν μέτρησε ποτέ, λόγω εντοπισμού επιθετικού φάουλ! Ο Πεπ θα ήθελε τη νίκη, αλλά με το τελικό 1-1 η Μπράιτον έκλεισε θέση στο Europa League της επόμενης σεζόν!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0