Football Talk

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο του φίλου της ΑΕΚ!

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο του φίλου της ΑΕΚ!
Και το μυστήριο του αιφνίδιου θανάτου του φίλου της ΑΕΚ καλά κρατεί μιας και το πόρισμα της ιατροδκαστικής εξέτασης έκανε λόγο για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Το πέπλο του μυστηρίου γύρω από τον ξαφνικό θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καλά κρατεί πόσω δε μάλλον μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο άτυχος φίλος της «Ένωσης» ο οποίος είχε βρεθεί στα πέριξ της OPAP Arena για το... πάρτι της επικείμενης τότε κατάκτησης του τίτλου (13/5), μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στο νοσοκομείο «Γεννηματά», όπου και νοσηλέυτηκε για έξι μέρες με συμπτώματα εγκεφαλικού. Από εκεί πήρε εξιτήριο για το σπίτι του όμως μετά από λίγες ώρες και έπειτα από έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Την προανάκριση ξεκίνησε η μητέρα του 47χρονου μόλις πήρε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αφού μέχρι τότε δεν υπήρχε καταγγελία, λέγοντας στις αρχές πως ο γιος της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Γεγονός που πιθανότατα επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία είδε το φως μετά από λίγες μέρες και έκανε λόγο για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά από την εξέλιξη αυτή και τη νέα τροπή που παίρνει το μυστήριο, οι αστυνομικοί φαίνεται πως θα ζητήσουν να πάρουν βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες στο σημείο όπου βρισκόταν ο άτυχος άνδρας πριν τον παραλάβει το ασθενοφόρο ενώ δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να κληθεί και η κοπέλα που φέρεται να βρισκόταν μαζί του.

Πηγή: News 24/7

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0