Football Talk

Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα 3-1: Πήραν… ανάσα οι «πουθελάνος»! (video)

Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα 3-1: Πήραν… ανάσα οι «πουθελάνος»! (video)

Η Βαγιαδολίδ «καθάρισε» εύκολα και γρήγορα απέναντι στην αδιάφορη Μπαρτσελόνα. Επικράτησε με 3-1 (23/05) έχοντας και πάλι… πνοή, ώστε να ευελπιστεί στην παραμονή της στην κατηγορία.

Η Μπαρτσελόνα, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα και μαθηματικά, παρουσιάστηκε αρκετά… χαλαρή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βαγιαδολίδ, για την 36η αγωνιστική της La Liga. Από την άλλη, οι Καστιλιάνοι έδειξαν ότι «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς από το πρώτο λεπτό. Αυτό έκανε τελικά και τη διαφορά, αφού επικράτησαν με 3-1 και συνεχίζουν ανανεωμένοι τη «μάχη» τους για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Βρίσκονται πλέον, έστω και προσωρινά, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και την Χετάφε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κράτησαν μαζί ένα πανό με μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Η Βαγιαδολίδ έδειξε διάθεση να «καθαρίσει» από νωρίς με τη νίκη, εκμεταλλευόμενη και την τύχη της. Μόλις στο 2ο λεπτό, ύστερα από μία σέντρα που πραγματοποιήθηκε από αριστερά, ο Κρίστενσεν έστειλε άθελά του την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Έρικ Γκαρσία υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Πλάτα. Ο Λάριν ανέλαβε την εκτέλεσε και βρήκε στόχο για το 2-0 στο 22’.

Όλα πλέον είχαν πάρει το δρόμο τους. Ο Πλάτα στο 73’ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 3-0 με κοντινό πλασέ, έπειτα από γύρισμα του Λάριν. Ο Λεβαντόφσκι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 84’, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική κάθετη του Ντε Γιονγκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βαγιαδολίδ (Πετσολάνο): Μασίπ, Φρεσνέδα, Φερνάντεθ (16' Νταβίντ Τόρες), Χάβι Σάντσεθ, Ολάθα (56' Εσκουδέρο), Πλάνο (71' Πέρεθ), Μέσα (56' Μοντσού), Αγουάδο, Πλάτα, Ματσίς (71' Ρόσα), Λάριν

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν (46' Πένια), Σέρτζι Ρομπέρτο (46' Κεσιέ), Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο, Μπαλντέ, Τόρε (63' Ντεμπελέ), Γκαρσία, Ντε Γιονγκ, Ραφίνια (63' Φεράν Τόρες), Λεβαντόβσκι, Γκάβι (76' Φάτι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0