Football Talk

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αλμερία 1-0: Πλησιάζουν το Champions League οι Βάσκοι

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αλμερία 1-0: Πλησιάζουν το Champions League οι Βάσκοι

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε επί της Αλμερίας (23/5,1-0) με πολυτιμότερο τον Κούμπο, και πλέον βρίσκεται μία ανάσα πριν την κατοχύρωση μίας θέσης στο UEFA Champions League της ερχόμενης χρονιάς.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχθηκε την Αλμερία (23/5) στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της La Liga, και κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-0) που την έστειλε ένα βήμα πριν το Champions League.


Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο Κούμπο. Ο 21χρονος μέσος, κατάφερε να βρει κενό στην άμυνα των φιλοξενούμενων και να σουτάρει στα δίχτυα του Φερνάντο Μαρτίνεζ για το 1-0.

Πρόκειται για το ένατο γκολ που πετυχαίνει στα του 33 παιχνίδια με τη Ρεάλ τη φετινή σεζόν, τρία περισσότερα από όσα είχε σημειώσει συνολικά κατά τις  προηγούμενες χρονιές του στη La Liga (6 γκολ σε 94 παιχνίδια).


Ο νεαρός Ιάπωνας βρισκόταν σε εξαιρετική ημέρα, καθώς στο 63ο λεπτό, λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα γκολ του, αλλά η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη και πέρασε για λίγο εκτός εστίας.

Οι Βάσκοι βρίσκονται πλέον στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και χρειάζονται έναν βαθμό ή μία ήττα της Βιγιαρεάλ για να «κλειδώσουν» το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.     


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0