Football Talk

Αραούχο: «Αν αποφάσιζα μόνος, θα έπαιζα κι αύριο!»

Αραούχο: «Αν αποφάσιζα μόνος, θα έπαιζα κι αύριο!»

Οι δηλώσεις του Σέρχιο Αραούχο, ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Τη μεγάλη του επιθυμία να παίξει ακόμη και… τραυματίας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος φανέρωσε ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος βρέθηκε δίπλα στον Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο:

Για το γεγονός πως έχει πρωταθλήματα, αλλά όχι Κύπελλο:

«Είναι δύσκολο να κερδίσεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα. Όσον αφορά το Κύπελλο, έχω χάσει δύο τελικούς, ελπίζω στον τρίτο να φύγω νικητής».

Για το τι θα πει πριν τον τελικό:

«Δεν χρειάζεται να τους πω τίποτα για να τους δώσω έξτρα κίνητρο. Ξέρω πως οι συμπαίκτες μου θα μπουν μέσα στο γήπεδο, για να το διασκεδάσουν, να το παλέψουν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Για τον Ματίας Αλμέιδα:

«Από την πρώτη ημέρα που μιλήσαμε, μου έδωσε να καταλάβω πως ήρθε για να κερδίσει πράγματα. Το ένα σκέλος το έχουμε καταφέρει. Όσον αφορά την προσωπική μας σχέση, η κοινή μας γλώσσα μας επιτρέπει να έχουμε καλύτερη επικοινωνία. Ως άνθρωπος μας μιλά συχνά για τις αξίες. Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση, λόγω του Ματίας».

Για την απουσία του από τον τελικό:

«Σκέφτομαι τον διάλογο που είχαμε πριν το ματς με τον Άρη. Ο Αλμέιδα μου ζήτησε να μην παίξω, αλλά για εμένα ήταν αδύνατο. Μάλλον είχε δίκιο. Μου είναι πολύ δύσκολο, ακόμα κι έτσι όπως είμαι, θέλω να παίξω. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι δίπλα του αυτήν τη στιγμή».

Για το πότε θα επιστρέψει:

«Θα έπαιζα και αύριο αν αποφάσιζα μόνος μου. Θα πρέπει να σεβαστώ κάποιους χρόνους, που μου έχει υποδείξει ο γιατρός που μου έκανε την επέμβαση».

Για το αν η απουσία του Σέρχιο Αραούχο συσπείρωσε κι άλλο την ομάδα, όπως συνέβη με τον Πέτρο Μάνταλο το 2018:

«Είναι μία σύμπτωση, που συνδέεται με ό,τι μας λέει ο Ματίας. Όλοι μας είμαστε σημαντικοί και αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Όποιος κι αν είναι τραυματίας, οι συμπαίκτες θα δώσουν ό,τι έχουν. Ευγνωμονώ τους πάντες για τη φετινή επιτυχία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0