Football Talk

Ο Φιρμίνο αποθεώθηκε στη γιορτή που του ετοίμασαν για τον αποχαιρετισμό (video)

Ο Φιρμίνο αποθεώθηκε στη γιορτή που του ετοίμασαν για τον αποχαιρετισμό (video)

Το βράδυ της Κυριακής, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είχε την τιμητική του. Οι συμπαίκτες του και ο Γιούργκεν Κλοπ ετοίμασαν μια μικρή γιορτή για εκείνον μαζί με τις οικογένειές τους, με τον Βραζιλιάνο να εισπράττει αγάπη, σεβασμό και αποθέωση, σε μια εκδήλωση αποχαιρετισμού του, μετά και το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι. 

Έχοντας σκοράρει στην τελευταία του εμφάνιση μπροστά στο KOP, το απόγευμα του Σαββάτου και έχοντας βιώσει υπέροχες στιγμές με τον κόσμο της ομάδας που τον λάτρεψε, ο Φιρμίνο κατάλαβε ότι αφήνει πίσω του μονάχα φίλους και πολύ αγαπημένους ανθρώπους.

Οι συμπαίκτες του μαζί με τον Γιούργκεν Κλοπ ετοίμασαν ένα ωραίο πάρτι το βράδυ της Κυριακής σε κλειστό κύκλο, μαζί με τις οικογένειές τους κι εκεί ο Βραζιλιάνος αντιλήφθηκε πόση αγάπη είχε η θητεία του στους «κόκκινους».

Ο «Μπόμπι» κατάφερε ν’ αποκτήσει και το δικό του γκράφιτι στους δρόμους του Λίβερπουλ, κοντά στο «Άνφιλντ», έπειτα από τα 360 παιχνίδια που μέτρησε με την κόκκινη φανέλα, τα 109 τέρματα, τις 72 ασίστ και τα 6 τρόπαια!

Παρών στην κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης το 2019, παρών στην κατάκτηση της Premier League  έπειτα από 30 χρόνια, το 2000, μετάλλια νικητή για το Σούπερ Καπ Ευρώπης το 2019, για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της ίδιας χρονιάς, για το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας του 2022.

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0