Football Talk

Έμπολι – Γιουβέντους 4-1: Δεύτερη «σφαλιάρα» μετά την μείωση βαθμών (video)

Έμπολι – Γιουβέντους 4-1: Δεύτερη «σφαλιάρα» μετά την μείωση βαθμών (video)

Εφιαλτικό 24ωρο για την «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου καθώς μετά την μείωση 10 βαθμών, δέχθηκε ταπεινωτική ήττα με 4-1 από την αδιάφορη Έμπολι.

Η Έμπολι διέλυσε την «ζαλισμένη» από την μείωση 10 βαθμών Γιουβέντους με 4-1 και έβαλε τέλος στις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League την νέας σεζόν. Η 36η αγωνιστική της Serie A μόνο κακές αναμνήσεις θα αφήσει στις μνήμες των οπαδών της Γιούβε.

Στο 19ο λεπτό η Έμπολι «σόκαρε» την Γιουβέντους και με την εκτέλεση πέναλτι του Καπούτο έκανε το 1-0.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 22ο λεπτό. Ο Λουπέτο εκμεταλλεύτηκε την ασταθή αντίδραση της αντίπαλης άμυνας και με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 2-0.

Στο 48ο λεπτό ο Καπούτο με δεύτερο προσωπικό τέρμα «τελείωσε» τα όποια όνειρα είχαν μείνει στους οπαδούς της Γιουβέντους για πιθανή αντίδραση της ομάδας τους και με ένα όμορφο πλασέ έκανε το 3-0.

Το γκολ της τιμής πέτυχε ο Κιέσα στο 85ο λεπτό με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής πετυχαίνοντας το 3-1.

Ο Πιτσόλι όμως στις καθυστερήσεις της αναμέτρησής επανάφερε την διαφορά των τερμάτων στα τρία γκολ με ένα έξυπνο τελείωμα νικώντας τον Σέζνι διαμορφώνοντας και το τελικό 4-1.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Έμπολι (Π. Ζανέτι): Βικάριο, Εμπουέχι, Ισματζλί, Λουπέρτο, Παρίσι, Γκράσι, Μπαντινέλι (68' Χας), Άκπα Άκπρο, Φατζίνι (79' Χέντερσον), Καμπιάγκι, Καπούτο (88' Πιτσόλι)

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Σάντρο, Μπρέμερ, Γκάτι, Κόστιτς, Ραμπιότ, Λοκατέλι (59' Κεν), Μιρέτι (46' Κιέσα), Μπαρμπιέρι (46' Παρέδες), Βλάχοβιτς, Μίλικ (58' Ντι Μαρία)

Άγγελος Κρεμαστός


www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0