Football Talk

Τρία γκολ εντός έδρας η Έμπολι στη «Γιούβε»; Την προηγούμενη φορά που συνέβη, η Ελλάδα πήρε EURO! (video)

Τρία γκολ εντός έδρας η Έμπολι στη «Γιούβε»; Την προηγούμενη φορά που συνέβη, η Ελλάδα πήρε EURO! (video)

Είχαν περάσει 19 χρόνια από την τελευταία φορά που η Έμπολι κατάφερε να βάλει τρία γκολ στη Γιουβέντους. Και η ιστορία επαναλήφθηκε εν έτει 2023…

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως εξελίσσεται για τη Γιουβέντους η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έμπολι, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0 και να έχουν σκοράρει σε τόσες πολλές περιπτώσεις απέναντι στη «Γηραιά Κυρία», για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Ήταν Ιανουάριος του 2008 όταν το σκηνικό είχε επαναληφθεί, με τη Γιουβέντους τότε να είναι γηπεδούχος και να επικρατεί με 5-3 της αντιπάλου της στο Τορίνο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Πλέον, η ιστορία επαναλήφθηκε, λίγες ώρες μετά την επίσημη απόφαση που θέλει τους «μπιανκονέρι» να δέχονται αφαίρεση 10 βαθμών και να μένουν εκτός επτάδας και Ευρώπης.


Ο Καπούτο άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, ο Λουπέρτο έκανε το 2-0 στο 21’, για να έρθει ξανά ο Καπούτο και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.


Όσον αφορά την τελευταία φορά που η Έμπολι σκόραρε τρεις φορές στο «σπίτι» της απέναντι στη Γιουβέντους; Πρέπει να γυρίσουμε στο 2004 και μερικούς μήνες προτού η Εθνική μας κατακτήσει το EURO, στο 3-3 μεταξύ των δύο ομάδων.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0