Football Talk

Ρόμα - Σαλερνιτάνα 2-2: Κανείς δεν κέρδισε στο Ολίμπικο (video)

Ρόμα - Σαλερνιτάνα 2-2: Κανείς δεν κέρδισε στο Ολίμπικο (video)

Η Σαλερνιτάνα το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Ρόμα στο Ολίμπικο (22/5,2-2). Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Η Ρόμα υποδέχθηκε τη Σαλερνιτάνα στο Ολίμπικο (22/5) στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Serie A. Το σύνολο του Μουρίνιο τα βρήκε δύσκολα απέναντι στους φιλοξενούμενους που μπόρεσαν να βρεθούν δύο φορές μπροστά στο σκορ, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ένα τρομερό σουτ του Αντόνιο Καντρέβα στο 12ο λεπτό. Ο 36χρονος μέσος κατάφερε να ξεφύγει από τους αμυντικούς των Ρωμαίων και να βρει πολύ ωραία την μπάλα ύστερα από σέντρα του Κουλιμπαλί, κάνοντας το 1-0.


Μία ανάσα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (45+1), παραλίγο να ισοφαρίσει η Ρόμα με τον Ιμπάνιεζ, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης ύστερα από έλεγχο του γκολ στο VAR, το ακύρωσε καθώς υπήρχε χέρι.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πιο αποφασισμένοι και σύντομα έφεραν την ισορροπία στο ματς με τον Ελ Σαράουι, να παίρνει το ριμπάουντ μετά  από απόκρουση του Οτσόα, στέλνοντας με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.


Η απάντηση των φιλοξενούμενων δεν άργησε να έρθει. Στο 54’, ο Πίατεκ βρήκε πολύ ωραία τον Ντία ο οποίος βρισκόταν μέσα στην περιοχή και σκόραρε με τακουνάκι, ανακτώντας ξανά το προβάδισμα για τη Σαλερνιτάνα.  

Το σύνολο του Ζοζέ Μουρίνιο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και μπόρεσε ξανά να ισοφαρίσει στο 83’ με τον Μάτιτσς να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ για το 2023. 

Η Ρόμα συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στα τελευταία λεπτά η ένταση του παιχνιδιού είχε ανέβει. Ο χρόνος, ωστόσο μετρούσε αντίστροφα και οι «τζιαλορόσι» δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή με το ματς στο Ολίμπικο να λήγει ισόπαλο 2-2.


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0