Football Talk

Γκάρι Νέβιλ: «Αν υπάρχει μια πιθανή ομάδα να σταματήσει την κυριαρχία Σίτι, είναι η Λίβερπουλ του Κλοπ!»

Γκάρι Νέβιλ: «Αν υπάρχει μια  πιθανή ομάδα να σταματήσει την κυριαρχία Σίτι, είναι η Λίβερπουλ του Κλοπ!»

Μόνο η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να κοντράρει τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ.

Μπορεί ενίοτε ο Γκάρι Νέβιλ να είναι ο άνθρωπος που προκαλεί αίσθηση με τις τοποθετήσεις του, οι οποίες συνηθίζουν να υποστηρίζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως αισίως αποφάσισε να μιλήσει για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Θεωρεί πως μόνο η Λίβερπουλ μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη απέναντί της, την στιγμή που ναι μεν η Άρσεναλ ήταν ανταγωνιστική, αλλά στο φινάλε δεν κατάφερε να διατηρηθεί στο πιο υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γκάρι Νέβιλ για τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ:

«Πρέπει να έχεις έναν εξαιρετικό προπονητή και ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών για να κάνεις αυτά που έχει κάνει η Σίτι και οι υπόλοιπες ομάδες πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Αυτή τη στιγμή η μοναδική ομάδα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να την κοντράρει, τα τελευταία 5-6 χρόνια, είναι η Λίβερπουλ.

Η Άρσεναλ ήταν πολύ κοντά φέτος, αλλά η μόνη ομάδα που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή πως μπορεί να πλησιάσει τη Σίτι του Πεπ είναι η Λίβερπουλ του Κλοπ.

Ξέρω ότι δεν έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο τη φετινή σεζόν, αλλά θα επιστρέψουν σε αυτό την νέα αγωνιστική περίοδο, γιατί έχουν δείξει στο παρελθόν ότι μπορούν να το κάνουν.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0