Football Talk

Ο Μαρτσίνιακ σφυρίζει στον τελικό του Champions League!

Ο Μαρτσίνιακ σφυρίζει στον τελικό του Champions League!

Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ θα είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στους τελικούς των τεσσάρων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του Champions League γυναικών.

Συγκεκριμένα μια εβδομάδα (31/05) πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Σεβίλλη στη Βουδαπέστη για το Europa League, αποφασίστηκε ότι διαιτητής θα είναι ο Άντονι Τέιλορ, ο οποίος έχει αποφασίσει λιγότερο από αρκετούς Άγγλους, την φίλαθλη κοινή γνώμη σε επίπεδο Premier League.

Την ίδια ώρα, όσον αφορά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τη μεγάλη ευθύνη θα αναλάβει ο Σιμόν Μαρτσίνιακ, ο οποίος είχε σφυρίξει και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τέλος στον τελικό της Φιορεντίνα με τη Γουέστ Χαμ για τον UEFA Europa Confernece League στην Πράγα ορίστηκε ο Ισπανός Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε, ενώ στο Champions League γυναικών η Oυαλή Τσερίλ Φόστερ θα «σφυρίξει» το Μπαρτσελόνα - Βόλφσμπουργκ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0