Football Talk

ΟΦΗ: Έβγαλε... ειδήσεις ο Λυσάνδρου για Μανδά, τεχνικό διευθυντή και τα τηλεοπτικά

ΟΦΗ: Έβγαλε... ειδήσεις ο Λυσάνδρου για Μανδά, τεχνικό διευθυντή και τα τηλεοπτικά

Από την τηλεοπτική στέγη του ΟΦΗ για την επόμενη διετία, μέχρι τα μεταγραφικά και το μέλλον του Μανδά.

Αρκετό ενδιαφέρον είχε η συνάντηση του Μηνά Λυσάνδρου με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, μέσα από την οποία βγήκαν αρκετές... ειδήσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κρητικής ΠΑΕ όπως και την περυσινή σεζόν συνομίλησε με ρεπόρτερ της ομάδας και αναφέρθηκε σε καίρια για τον σύλλογο ζητήματα.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που γνωστοποίησε ήταν πως ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να αλλάξει το μοντέλο λειτουργίας ο σύλλογος, άρα και δεν θα προχωρήσουν σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή. Άπαντες είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του Βάλντας Νταμπράουσκας στην ομάδα και υπάρχει εμπιστοσύνη για να σχεδιάσει τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, θεωρείται πλέον δύσκολο να παραμείνουν στον ΟΦΗ ο Απόστολος Διαμαντής και ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης. Ο Μηνάς Λυσάνδρου ανέφερε ότι τους έχουν κατατεθεί προτάσεις ανανέωσης, αλλά η συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί.

Παράλληλα, έχει υπάρξει έντονο ενδιαφέρον για τον Χρήστο Μανδά από ομάδες του εξωτερικού. Ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν και είναι λογικό να έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Βέβαια, από τον ΟΦΗ δεν πρόκειται να βιαστούν και να τον πουλήσουν, αλλά θα εξετάσουν τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ και μόνο σε αρκετά συμφέρουσες περιπτώσεις θα μπουν σε διαπραγματεύσεις.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου κλήθηκε να σχολιάσει και δημοσιεύματα που συνδέουν τον Αντριάν Ριέρα με τον ΟΦΗ. Ο Ισπανός που φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης για την προηγούμενη τετραετία λοιπόν είναι στα «ραντάρ» της ομάδας και είναι πιθανό να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ αποκάλυψε ότι η τηλεοπτική «στέγη» του συλλόγου για την επόμενη διετία θα είναι η COSMOTE TV. Οι Κρητικοί είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους με το συνδρομητικό κανάλι, μέσα από το οποίο προβάλλεται και το ντοκιμαντέρ «BLACK FLAME RISING».

 

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0