Football Talk

Έξαλλος ο Βινίσιους με τον πρόεδρο της La Liga: «Τέμπας είσαι ίδιος με τους ρατσιστές!»

Έξαλλος ο Βινίσιους με τον πρόεδρο της La Liga: «Τέμπας είσαι ίδιος με τους ρατσιστές!»

Ο Βινίσιους Τζούνιορ «ξέσπασε» κατά του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, κατηγορώντας τον πως είναι... όμοιος με τους ρατσιστές.

Σχετικά Άρθρα
Το κλίμα στο ισπανικό ποδόσφαιρο μόνο καλό δεν είναι τις τελευταίες ώρες. Η νέα ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους Τζούνιορ φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον ίδιο να ξεσπά κατά της La Liga.

Ο πρόεδρος του ισπανικού πρωταθλήματος, Χαβιέρ Τέμπας, εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, χωρίς να εστιάζει, ωστόσο, σε αυτό, αλλά στην στάση του Βινίσιους!

«Από τη στιγμή που εκείνοι που θα έπρεπε να σου εξηγήσουν τι εστί La Liga και τι γίνεται σε περιπτώσεις ρατσισμού δεν το κάνουν, προσπαθήσαμε να σου το εξηγήσουμε εμείς. Αλλά δεν παρουσιάστηκες ποτέ σε καμία από τις δύο προγραμματισμένες εκδηλώσεις που εσύ ο ίδιος ζήτησες. Πριν ασκήσεις κριτική και προσβάλεις τη La Liga, πρέπει να πληροφορηθείς κατάλληλα. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να χειραγωγείται και βεβαίωσε ότι κατανοείς πλήρως τις δυνάμεις του καθενός και τη δουλειά που έχουμε κάνει όλοι μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προφανώς, ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε νέα διαδικτυακή... έκρηξη, γράφοντας:

«Για άλλη μια φορά, αντί να ασκεί κριτική στους ρατσιστές, ο πρόεδρος της La Liga εμφανίζεται στα social media για να μου επιτεθεί.

Όσο κι αν μιλάς και προσποιείσαι ότι δεν διαβάζεις, η εικόνα του πρωταθλήματός σου δέχεται τριγμούς. Δες απλά τις απαντήσεις κάτω από την ανάρτησή σου και μείνε έκπληκτος.

Το να βγάζεις εκτός κουβέντας τον εαυτό σου σε κάνει ισάξιο με τους ρατσιστές. Δεν είμαι φίλος σου για να σου μιλήσω για τον ρατσισμό. Θέλω πράξεις και τιμωρίες. Τα hashtag σας δεν με συγκινούν».

Καθώς φαίνεται, βρισκόμαστε μόνο στην αρχή ενός μεγάλου σίριαλ, που θα ξεπεράσει κατά πολύ τα ισπανικά σύνορα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0