Football Talk

Σεβίλλη - Μπέτις 0-0: «Κουλούρια» στο ντέρμπι, κερδισμένοι οι φιλοξενούμενοι (video)

Σεβίλλη - Μπέτις 0-0: «Κουλούρια» στο ντέρμπι, κερδισμένοι οι φιλοξενούμενοι (video)

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπέτις, σε ένα αρκετά κακό ποιοτικά παιχνίδι.

Γρήγορα θα ξεχαστεί το φετινό ντέρμπι ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπέτις στο Σάντσεθ Πιθχουάν για την 35η αγωνιστική της La Liga. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που μάλλον αφήνει ευχαριστημένους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Οι «βερδιμπλάνκος» βέβαια ήταν και εκείνοι που έχασαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 12’, ωστόσο από εκεί κι έπειτα δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την εστία του Ντμίτροβιτς.

Η Σεβίλλη από την άλλη, παρότι ταλαιπωρημένη από την παράταση κόντρα στη Γιουβέντους για το Europa League, όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές και κυρίως στο δεύτερο μέρος. Εκεί δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές, ωστόσο η τελική προσπάθεια στις περισσότερες δεν ήταν ιδανική, ενώ ο γκολκίπερ της Μπέτις, Κλαούντιο Μπράβο, έκανε δύο καθοριστικές επεμβάσεις για να κρατήσει το «μηδέν».

Το σκορ ως το φινάλε δεν άλλαξε, παρά την πίεση των γηπεδούχων, αλλά και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, αφού ο Μιράντα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 88’.

Έτσι, η Σεβίλλη έπιασε τη Χιρόνα στους 48 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 7η θέση που οδηγεί στο Europa Conference League. Από την άλλη η Μπέτις έφτασε τους 56 και φαίνεται πως θα καταφέρει να εξασφαλίσει εισιτήριο για το Europa League της επόμενης σεζόν.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0