Football Talk

Ουντινέζε - Λάτσιο 0-1: Τα «αστέρια» στα... πόδια της, μέσω Ιμόμπιλε

Ουντινέζε - Λάτσιο 0-1: Τα «αστέρια» στα... πόδια της, μέσω Ιμόμπιλε
Η Λάτσιο «λύγισε» την Ουντινέζε (21/05, 1-0) χάρις το γκολ-πέναλτι του Ιμόμπιλε και παρέμεινε σε «τροχιά» Champions League.
«Έπαιξε» με τη... φωτιά, αλλά δεν κάηκε! Η Λάτσιο παραλίγο να «αφήσει» στην έδρα της Ουντινέζε το «πάνω χέρι» για το εισιτήριο του Champions League της νέας σεζόν, αλλά ο Ιμόμπιλε έδωσε τη λύση!

Οι Ρωμαίοι επικράτησαν με σκορ 1-0 (21/05) εκτός έδρας, διατήρησαν την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από την 5η Μίλαν και «μπαίνουν» στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Serie A, γνωρίζοντας πως τα πάντα κρίνονται από τους ίδιους.

Ο Ιμόμπιλε «νικήθηκε» δύο φορές από τον Σιλβέστρι, αφού ούτε στο 20', ούτε στο 48', κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 61ο λεπτό, όμως, κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε η Λάτσιο, διαμόρφωσε το 1-0, σκορ που δεν άλλαξε έως το τέλος του ματς, παρά το δοκάρι του Ρομανιόλι τέσσερα λεπτά αργότερα (65').

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουντινέζε (Αντρέα Σότιλ): Σιλβέστρι, Πέρες, Μπιγιόλ, Μασίνα, Περέιρα, Αρσλάν (70' Νεστορόφσκι), Γουάλας, Λόβριτς, Ουντόγκι (70' Ζέγκελαρ), Σάμαρντζιτς (87' Τοβάν), Μπέτο (87' Σεμέδο).

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Προβεντέλ, Λατσάρι (75' Μάρουσιτς), Κασάλε, Ρομανιόλι, Χισάι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Βεσίνο, Λουίς Αλμπέρτο, Φελίπε Άντερσον (46' Πέδρο), Ζακάνι (87' Μπάσιτς), Ιμόμπιλε.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0