Football Talk

Οσέρ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: «Κλείδωσε» τον τίτλο, απομένει η στέψη! (video)

Οσέρ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: «Κλείδωσε» τον τίτλο, απομένει η στέψη! (video)
Χωρίς να «κοκκινίσει» τις μηχανές της, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Οσέρ (21/05, 2-1), βρίσκεται στο +6 δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και απλώς, περιμένει τη στέψη της και μαθηματικά.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ «καθάρισε» για την Παρί Σεν Ζερμέν. Μόλις δύο λεπτά ήταν αρκετά, για να «τελειώσει» την υπόθεση-νίκη κόντρα στην Οσέρ (21/05, 2-1) και να βρεθεί πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Ligue 1, στο +6 από τη Λανς, δύο «στροφές» πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Μόνο μέσω σεναρίου επιστημονικής φαντασίας «χάνεται» το 9ο πρωτάθλημα στα τελευταία έντεκα χρόνια για τους Παριζιάνους. Ακόμα κι αν χάσουν τα δύο ματς που απομένουν και η Λανς τα κερδίσει, θα πρέπει να καλύψει και τη διαφορά των +16 γκολ που τις χωρίζει, μιας και στα μεταξύ τους ματς, καθεμία έχει από μία νίκη με σκορ 3-1.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ «άνοιξε» το σκορ στο 6' και δύο λεπτά αργότερα (8'), διπλασίασε το προβάδισμα για την Παρί.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Είχαν δοκάρι στο 38' με τον Ραβέλοσον, μείωσαν με τον Σιναγιόκο στο 51', αλλά δεν άλλαξε η πορεία της αναμέτρησης, με το 2-1 να παραμένει ως τελικό σκορ και το «τρίποντο» να καταλήγει στους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Οσέρ (Κριστόφ Πελισιέ): Ράντου, Ζεντάντκα, Ραβέλοσον, Τζουμπάλ, Τουρέ Σ., Μενσά, Χέιν (86' Ντεμπελέ), Μασενγκό, Τουρέ Μ., Σιναγιόκο (86' Περίν), Ντα Κόστα (86' Νιάνγκ).

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Ράμος, Περέιρα, Ζαΐρ-Εμερί, Βεράτι, Ρουίς (79' Σάντσες), Μπερνάτ, Μέσι, Εμπαπέ, Εκιτικέ (55' Βιτίνια).

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0