Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 1-0: «Καθάρισε» ο Άλβαρες, 12/12 και… απονομή! (video)

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 1-0: «Καθάρισε» ο Άλβαρες, 12/12 και… απονομή! (video)

Μπορεί το ματς να μην είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον ούτε για τη Μάντσεστερ Σίτι, ούτε για την Τσέλσι, όμως οι «πολίτες» έκαναν το χρέος τους. Επικράτησαν με 1-0 και έκλεισαν ιδανικά μία ούτως ή άλλως πανηγυρική βραδιά.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να ανταμείψει η Μάντσεστερ Σίτι τους φίλους της που γέμισαν το «Έτιχαντ» για να πανηγυρίσουν το 5ο πρωτάθλημα τα τελευταία έξι χρόνια, με τους «πολίτες» να επικρατούν με 1-0 της Τσέλσι σε ένα ούτως ή άλλως αδιάφορο παιχνίδι.

Η πρώτη καλή στιγμή έλαβε χώρα στο 4ο λεπτό με τον Σέρχιο Γκόμες, αλλά οκτώ λεπτά μετά, ο Χούλιαν Άλβαρες απέδειξε πως η ομάδα του μπορεί να σκοράρει ακόμη και όταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται εκτός αγωνιστικού χώρου.

Έκανε το 1-0 στο 12ο λεπτό και πριν φτάσουμε στη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Φιλ Φόντεν βρέθηκε κοντά στο να «διπλασιάσει» τα γκολ της ομάδας του, αλλά η προσπάθειά του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με το πέρασμα του χρόνου, οι «μπλε» ισορρόπησαν το παιχνίδι και βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά, ο Στέρλινγκ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ορτέγκα από κοντά, για να φτάσουμε στο 36’ και να δούμε τον Γκάλαχερ να μην πανηγυρίζει, καθώς η προσπάθειά του βρήκε και στο δοκάρι.

Ακολούθησαν ευκαιρίες εκατέροθεν, με Κάλβιν Φίλιπς και Χάβερτς, ενώ ο ρυθμός εξακολούθησε να είναι υψηλός και με την έναρξη της επανάληψης, με τον Χολ να βλέπει τον Ορτέγκα να έχει απάντηση στο σουτ του.

Ο Πεπ βλέποντας τους φιλοξενούμενους να απειλούν πέρασε στο ματς τον Στόουνς και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, καθώς το γκολ του Άλβαρες στο 72ο λεπτό ακυρώθηκε από τον VAR.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0