Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης - Οσασούνα 3-0: Νίκη χωρίς... ιδρώτα για τους «ροχιμπλάνκος» (video)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Οσασούνα 3-0: Νίκη χωρίς... ιδρώτα για τους «ροχιμπλάνκος» (video)
Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφερε να πάρει μία εύκολη νίκη (3-0) στο Μετροπολιτάνο, για την 35η αγωνιστική της La Liga (21/5), απέναντι σε μία αρκετά... υποτονική Οσασούνα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε την Οσασούνα στο Μετροπολιτάνο (21/5), στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της La Liga. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν ανησύχησαν καθόλου και κατάφεραν να επικρατήσουν εύκολα με 3-0. 

Λίγο πριν την ανάπαυλα (44’), ο Καράσκο ήταν αυτός που σκόραρε δίνοντας το προβάδισμα για τους γηπεδούχους. Μιά πολύ καλή προσπάθεια ξεκίνησε από τον Γκριεζμάν, ο οποίος έστρωσε πολύ ωραία την μπάλα για τον Βέλγο επιθετικό που έκανε ένα πολύ ωραίο τελείωμα για το 1-0. 

Η Οσασούνα στο 60ο λεπτό έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία και αμέσως (65') η Ατλέτικο απάντησε με τον Νίγκεθ να κερδίζει με ένα σουτ τον Σέρχιο Ερέρα κάνοντας το 2-0 υπέρ της ομάδας του Σιμεόνε


Το παιχνίδι ακόμα δεν είχε τελειώσει, στο 83’ ο Ντε Πολ έδωσε μια πολύ ωραία πάσα στον Κορέα και με τη σειρά του, ο 28χρονος Αργεντίνος εξαπέλυσε ένα σουτ στη δεξιά γωνία της εστίας των αντιπάλων, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 3-0 υπέρ της Ατλέτικο Μαδρίτης.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0