Football Talk

Γουέστ Χαμ – Λιντς 3-1: Βήμα προς την… Championship για τα «παγώνια» του Αλαρντάις! (video)

Γουέστ Χαμ – Λιντς 3-1: Βήμα προς την… Championship για τα «παγώνια» του Αλαρντάις! (video)

Μία «ανάσα» από τον υποβιβασμό της στην 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή η Λιντς, η οποία ηττήθηκε με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ και φαίνεται πως αποχαιρετά την Premier League.

Τίποτα δεν πηγαίνει καλά για τη Λιντς και όλα δείχνουν πως τα «παγώνια» δεν θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στην Premier League, καθώς μετά τη νέα τους ήττα από τη Σαουθάμπτον, μένουν στην 18η θέση, με 31 βαθμούς, και ελπίζουν μόνο σε ήττα της Έβερτον από τη Μπόρνμουθ.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το «καταδικαστικό» 3-1; Από εκτέλεση πλαγίου άουτ, η μπάλα έφτασε μέχρι την μεγάλη περιοχή κι εκεί ο Ροντρίγκο με τρομερό μονοκόμματο σουτ έγραψε το 1-0. Οι Λονδρέζοι αμέσως ενεργοποιήθηκαν και... εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο, βρίσκοντας απάντηση με εξίσου όμορφο τρόπο στο 31'. Ο Φορνάλς έσκαψε τρομερά την μπάλα στον κενό χώρο και από δεξιά για τον Μπόουεν, εκείνος γύρισε με λόμπα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ράις με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1.

Και δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα για την Λιντς, αφού έχασε και τον Μπάμφορντ με πρόβλημα λίγο μετά το ημίωρο, ο Ροντρίγκο άρχισε ν' αντιμετωπίζει ενοχλήσεις αλλά παρέμενε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ, στο δεύτερο μέρος έφυγε και ο Χάρισον για να περάσει ο Σάμερβιλ. Η Γουέστ Χαμ ήταν αρκετά πιο ισορροπημένη από αυτό που παρουσίασε στο πρώτο μέρος και έφτασε στην ανατροπή στο 72ο λεπτό από ωραία κάθετη του Ινγκς και υπέροχο τελείωμα του Μπόουεν για το 2-1! Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με απίθανη ενέργεια του Πακετά πάνω στη γραμμή του άουτ από δεξιά στην περιοχή και γύρισμα προς τον Λαντσίνι που απλά πλάσαρε στα δίχτυα.

Με αυτό το σκορ, η Γουέστ Χαμ αποχαιρέτησε με θετικό αποτέλεσμα τον κόσμο της στο τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος, κάτι που σημαίνει ότι ίσως το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ίσως είδε για τελευταία φορά τον Ντέκλαν Ράις με τη φανέλα των «σφυριών», αφού το μέλλον του θα είναι ξανά ένα από τα μεγάλα ζητήματα του καλοκαιριού. Την ίδια στιγμή, ο Big Sam γνωρίζει πως πλέον έχουν ελαχιστοποιηθεί οι ελπίδες για παραμονή της Λιντς, αφού πέρα από το δικό της πολύ δύσκολο ματς με την Τότεναμ στην τελευταία αγωνιστική, χρειάζεται και... δώρα από Έβερτον και Λέστερ.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0