Football Talk

ΑΕΚ: Πάθος και εμμονή για το νταμπλ!

ΑΕΚ: Πάθος και εμμονή για το νταμπλ!

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, η τεράστια πρόκληση για να έρθει το νταμπλ μετά από πολλές δεκαετίες και η στάση διοίκησης και Αλμέιδα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet την Τετάρτη (24/5) στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είναι το τελευταίο ματς της σεζόν. Κρίνεται ένας τίτλος και στην ΑΕΚ έχουν σταματήσει τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την περασμένη Τετάρτη, όταν και επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Άπαντες στη ΑΕΚ γλέντησαν με την ψυχή τους το πρωτάθλημα. Άπαντες όμως αντιλαμβάνονται και τη μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους για να κατακτήσουν και το Κύπελλο και να στεφθούν νταμπλούχοι για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1978!

Ο Ματίας Αλμέιδα και το τιμ του στο ψυχολογικό κομμάτι έχει φροντίσει μέσα από ομιλίες του να «προσγειώσει» τους παίκτες, τονίζοντάς τους πόσο σημαντικό είναι για το σύλλογο και τη εξαιρετική φετινή τους εικόνα να κλείσει με νίκη και Κύπελλο αυτή η σπουδαία σεζόν γράφοντας ιστορία.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής δεν έχει αλλάξει καθόλου το πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθείτε τις τελευταίες εβδομάδες, προκειμένου οι παίκτες του, όση κούραση κι αν έχουν, να παρουσιαστούν όσο γίνεται πιο «φρέσκοι» στην τελευταία τους παράσταση.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι σε όλους μέσα στην ομάδα έχει γίνει… εμμονή αυτό το Κύπελλο. Λογικό, καθώς η ΑΕΚ και σε καλό αγωνιστικό «φεγγάρι» είναι εδώ και καιρό και ψυχολογία έχει και δεν φοβάται να δεχθεί τον χαρακτηρισμό «φαβορί» του τελικού. Σαφώς και ο Αλμέιδα δεν θέλει και δεν βλέπει ούτε εφησυχασμό στις τάξεις των παικτών του, ούτε… σιγουριά. Πρόκειται για μία ακόμη μάχη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα παίξει δυνατά με στόχο κι αυτός να πάρει το Κύπελλο και το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο για το EuropaLeague.

Aπο εκεί και πέρα όλα στην ΑΕΚ, ενόψει της νέας σεζόν, σαφώς και έχουν «παγώσει». Τα πάντα σχετικά με το ρόστερ της επόμενης σεζόν και τον προγραμματισμό αυτής θα τεθούν επί τάπητος μετά το πέρας του τελικού. Μέχρι τότε δουλειά, μυαλό και πάθος για το νταμπλ επικρατεί στην ΑΕΚ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0