Football Talk

Μπαρτσελόνα: Πρώτη ήττα για τη γυναικεία ομάδα μετά από 64 ματς, δηλαδή 2 σεζόν ή αλλιώς 719 ημέρες!

Μπαρτσελόνα: Πρώτη ήττα για τη γυναικεία ομάδα μετά από 64 ματς, δηλαδή 2 σεζόν ή αλλιώς 719 ημέρες!

Απίστευτο κι’ όμως αληθινό. Η γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά από 64 αγωνιστικές! Ηττήθηκε 1-2 από τη Μαδρίτη CFF, κάτι που είχε να συμβεί από την 1η Ιουνίου του 2021 (3-4 Ατλέτικο Μαδρ.).

Απίστευτο κι’ όμως αληθινό. Η γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά από 64 αγωνιστικές! Γνώρισε την ήττα 1-2 από τη Μαδρίτη CFF, κάτι που είχε να συμβεί από την 1η Ιουνίου του 2021 (3-4 Ατλέτικο Μαδρ.).

Ιστορική στιγμή για την Μπαρτσελόνα, με το απόλυτο στο πρωτάθλημα να μην επαληθεύεται. Οι Γυναίκες της Μπάρτσα γνώρισαν την ήττα μετά από τον Ιούνιο του 2021, καθώς στο φινάλε του ισπανικού πρωταθλήματος, στην 30η αγωνιστική, ηττήθηκε από τη Μαδρίτη CFF (1-2). Ήταν η πρώτη αποτυχία μετά από την 1η Ιουνίου και το 3-4 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έκτοτε πέρασαν 64 αγωνιστικές ή αλλιώς δύο ολόκληρες σεζόν ή αλλιώς 719 ημέρες. Πράγματι είναι είδηση, είτε στην Ευρώπη, είτε στην Ισπανία, όταν χάνει η Μπαρτσελόνα. Και παρά το γεγονός ότι έπαιξε επί το πλείστον με βασικές, ήρθε η πρώτη ήττα. Εν τέλει ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα, το οποίο το έχει κατακτήσει εδώ και 4 αγωνιστικές, με 28 νίκες, 1 ισοπαλία και μία ήττα, με τέρματα 118-10. Η 2η Ρεάλ Μαδρίτης απέχει 10 βαθμούς από την πρωταθλήτρια.

Ακολούθησαν φυσικά έξαλλοι πανηγυρισμοί από πλευράς της Μαδρίτης CFF, που τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 56 βαθμούς. Για να καταλάβετε τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, στον 1ο γύρο η Μπάρτσα επικράτησε με 7-0 της συγκεκριμένης αντιπάλου.

Άλκης Τσαβδαράς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0