Football Talk

Ο ιδιοκτήτης της Λιντς κατέθεσε πρόταση για την αγορά της Σαμπντόρια

Ο ιδιοκτήτης της Λιντς κατέθεσε πρόταση για την αγορά της Σαμπντόρια

Η Σαμπντόρια ετοιμάζεται να αλλάξει χέρια με τον ιδιοκτήτη της Λιντς, Αντρέα Ραντριτζάνι, να ανακοινώνει πως κατέθεσε πρόταση για την αγορά των «μπλουτσερκιάτι».

Η Σαμπντόρια υποβιβάστηκε και μαθηματικά από την Serie A ελέω και των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, ο ιστορικός σύλλογος της Γένοβας θα πρέπει μέχρι τις 30 Μαϊου να καλύψει χρέη 13.5 εκατ. ευρώ αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή ούτε στην Serie B της επόμενης περιόδου.

Για τον λόγο αυτό ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Αντρέα Ραντριτζάνι, γνωστοποίησε πως ήδη κατέθεσε πρόταση για την αγορά της ομάδας έχοντας μάλιστα πρόθεση να επενδύσει 55 εκατ. ευρώ.

«Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε και να κλείσουμε τη συμφωνία», δήλωσε στην εφημερίδα Il Secolo XIX ο συνεργάτης του Ραντριτζάνι, Ματέο Μανφρέντι για να προσθέσει: «Καταλήξαμε χθες σε συμφωνία με τις τράπεζες για την εξόφληση όλων των χρεών. Μαζί με αυτό, είμαστε έτοιμοι να επενδύσουμε αμέσως 55 εκατ. ευρώ για να επανεκκινήσουμε τον σύλλογο. Την Τετάρτη ήρθαμε στη Γένοβα και μιλήσαμε με τον δήμαρχο, επειδή πρόθεσή μας είναι και η ανακαίνιση και, γιατί όχι, η αγορά του γηπέδου Λουιτζι Φεράρι».

Πλέον, αναμένεται η απόφαση του νυν ιδιοκτήτη της Ντόρια, Μάσιμο Φερέρο, ο οποίος και αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και ψάχνει αγοραστή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0