Football Talk

Μπαρτσελόνα - Σοσιεδάδ 1-2: Φιέστα με ανώδυνη ήττα και επιστροφή στην κορυφή της Ισπανίας!

Μπαρτσελόνα - Σοσιεδάδ 1-2: Φιέστα με ανώδυνη ήττα και επιστροφή στην κορυφή της Ισπανίας!

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όμως το πρωτάθλημα είναι δικό της και αυτό δεν αλλάζει. Η φιέστα είναι γεγονός και οι Καταλανοί βρίσκονται στην κορυφή του ισπανικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Το πάρτι της Μπαρτσελόνα χάλασε και… υπεύθυνη είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία πανηγύρισε μία σπουδαία επικράτηση στο «Καμπ Νου» με 2-1, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League.

 

Οι φιλοξενούμενοι «σόκαραν» τους Καταλανούς μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Μερίνο πήρε τη μπάλα από τον Σορλότ και έκανε με ωραίο τρόπο το 1-0.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν την μπάλα στην κατοχή τους, έφτιαξαν τρεις τελικές προσπάθειες εντός στόχου, αλλά δεν ισοφάρισαν και εν τέλει τιμωρήθηκαν στο 72ο λεπτό, όταν ο Σορλότ έστειλε αυτή τη φορά τη μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Τσάβι ανέβασε και άλλο στροφές και μείωσε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όμως το γκολ του στο 90ο λεπτό δεν ήταν ικανό για να ανατρέψει την κατάσταση.

Η Σοσιεδάδ άντεξε και με το πρώτο της «διπλό» σε αυτό το γήπεδο μετά το 1991, ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0