Football Talk

Μίλαν - Σαμπντόρια 5-1: «Έπνιξε» τον καημό με χατ-τρικ Ζιρού και ελπίζει για το Champions League (video)

Μίλαν - Σαμπντόρια 5-1: «Έπνιξε» τον καημό με χατ-τρικ Ζιρού και ελπίζει για το Champions League (video)

Με τον Ολιβιέ Ζιρού να σημειώνει χατ-τρικ, η Μίλαν «ξέσπασε» με 5-1 στην υποβιβασμένη Σαμπντόρια για τον αποκλεισμό από το Champions League και μείωσε την απόσταση από την τετράδα στον βαθμό.

Καταγιστική ήταν η Μίλαν τέσσερις ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από την Ίντερ στα ημιτελικά του Champions League. Οι «ροσονέρι» υποδέχθηκαν την ήδη υποβιβασμένη Σαμπντόρια στο Σαν Σίρο για την 36η αγωνιστική της Serie A και έφτασαν στον θρίαμβο με 5-1.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ενώ καθοριστική ήταν και η συμβολή του Μπραχίμι Ντίαζ με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ο 23χρονος εξτρέμ «σέρβιρε» στον Ράφαελ Λεάο στο 9’ για να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 23’ έπραξε ανάλογα, αυτή τη φορά για το κεφάλι του Ζιρού, ο οποίος έκανε το 2-1. Ενδιάμεσα (20’) ο «αειθαλής» Φάμπιο Κουαλιαρέλα είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τη Σαμπντόρια. Το ημίχρονο έκλεισε το 3-1 με τον Γάλλο φορ να σκοράρει εκ νέου στο 29’ από το σημείο του πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος, η Μίλαν «πάτησε γκάζι» για πέντε λεπτά και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1. Ο Ντίαζ στο 63’ έβαλε κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ ο Ζιρού στο 68’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του.

Ως το φινάλε ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, αφού τα πάντα είχαν κριθεί και τίποτε δεν άλλαξε. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι πήρε και ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 69’.

Έτσι, η Μίλαν έφτασε τους 64 βαθμούς και μείωσε την απόσταση από την τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League στον ένα βαθμό, με τη 4η Λάτσιο να αγωνίζεται την Κυριακή (21/05) στην έδρα της Ουντινέζε.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0