Football Talk

Τα βρήκαν Λίβερπουλ και ΜακΆλιστερ – Προσπαθεί να μπει… ανάμεσα η Τσέλσι!

Τα βρήκαν Λίβερπουλ και ΜακΆλιστερ – Προσπαθεί να μπει… ανάμεσα η Τσέλσι!

Πλήρης συμφωνία υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τον Αλέξις ΜακΆλιστερ, την στιγμή που η Τσέλσι προσπαθεί να μπει στη μέση, μιας και θα ήθελε να δουλέψει με τον Αργεντινό ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Είναι δεδομένο πως ο Αλέξις ΜακΆλιστερ θα αφήσει τη Μπράιτον σε μερικές ημέρες από τώρα για σύλλογο που θα παίζει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο την επόμενη σεζόν και παρότι όλα δείχνουν πως η Λίβερπουλ θα βρεθεί στο Europa League, o Αργεντινός την προτιμά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αισίως, σύμφωνα με δημοσίευμα του Fabrizio Romano, φημολογείται πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν όλα, με τον ΜακΆλιστερ να μην έχει πρόβλημα με τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας και το συμβόλαιό του να είναι πολυετές.

Την ίδια ώρα, η Μπράιτον επίσης δεν θα αποτελέσει πρόβλημα στη συμφωνία, με την Τσέλσι όμως να επιχειρεί να μπει στη… μέση. Θέλει να αποκτήσει τον ΜακΆλιστερ, τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και μένει να δούμε αν το εν λόγω ενδιαφέρον είναι ικανό για να δημιουργήσει ζήτημα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0