Football Talk

Ολυμπιακός: Αισιοδοξία και αναμονή για Κορδόν

Ολυμπιακός: Αισιοδοξία και αναμονή για Κορδόν

Όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στην απόκτηση του Αντόνιο Κορδόν, με σκοπό ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και να χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Η σεζόν για τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (14/05 1-0) στην Τούμπα. Με το διπλό στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» την 3η θέση και περιμένει πλέον τον τελικό Κυπέλλου για να δει αν θα πάρει εν τέλει και το καλό Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την καινούρια χρονιά και πλέον όλοι έχουν εστιάσει πάνω στον Αντόνιο Κορδόν. Ο 59χρονος τεχνικός διευθυντής έχει μία άκρως «δελεαστική» πρόταση στα χέρια του, από τους Πειραιώτες και όχι μόνο από οικονομικής άποψης.

Πέρα από το μεγάλο συμβόλαιο που θα λάβει ο Ισπανός, ο Ολυμπιακός του δίνει ουσιαστικά τα «κλειδιά» της ομάδας. Για αυτό άλλωστε έχουν «παγώσει» όλες οι μεταγραφικές συζητήσεις μέχρι να κλείσει οριστικά το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Ο Κορδόν θα έρθει με την προοπτική να διαλέξει ο ίδιος τον επόμενο προπονητή που θα κάτσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Σε συνδυασμό μαζί του θα γίνει μία αξιολόγηση του τωρινού ρόστερ και θα επιλεχθούν νέοι μεταγραφικοί στόχοι με σκοπό την άμεση ενίσχυση της ομάδας.

Είναι πολύ σημαντικό ο Ισπανός να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να μην πάρουν καμία απόφαση χωρίς να έχουν υπογράψει τον νέο τους τεχνικό διευθυντή.

Στο Λιμάνι υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία για την απάντηση του Κορδόν την οποία και αναμένουν μέχρι την Τρίτη, είτε θετική είτε αρνητική.

Όσον αφορά την υπόθεση του Πήλιου, ο Ολυμπιακός είχε έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του 22χρονου αριστερού μπακ. Εφόσον όμως η ιστορία του τεχνικού διευθυντή δεν έχει κλείσει ακόμη, η μεταγραφή μπαίνει στον «πάγο».


www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0