Football Talk

«Καρφί» Μουρίνιο για Σίτι: «Εμείς ξοδέψαμε 7 εκατ. ευρώ για μεταγραφές»

«Καρφί» Μουρίνιο για Σίτι: «Εμείς ξοδέψαμε 7 εκατ. ευρώ για μεταγραφές»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε μία μικρή... σύγκριση των οικονομικών δεδομένων που χρειάστηκε η Ρόμα για να φτάσει στον τελικό του Europa League και αυτών της Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Special One το έκανε και πάλι! Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, έφερε τη Ρόμα σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, αυτήν τη φορά, στο Europa League.

Μιλώντας μετά την πρόκριση των Ρωμαίων, ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως το επίτευγμα του συλλόγου γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς πως ξόδεψε μόλις 7 εκατ. ευρώ για μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι. «Ψίχουλα» σε σχέση με ό,τι έπραξαν άλλες ομάδες, όπως ανέφερε, φέρνοντας το παράδειγμα της Μάντσεστερ Σίτι.

«Οι μόνες ομάδες που δεν υποφέρουν είναι αυτές οι ασυναγώνιστες ομάδες που έχουν παίκτες των 40 και 70 εκατομμυρίων ευρώ στον πάγκο. Στη Μάντσεστερ Σίτι χθες μπήκαν στο ματς ως αλλαγή οι Άλβαρες, Φόντεν και Μαχρέζ. Εμείς χάνουμε 4 ή 5 παίκτες και υποφέρουμε. Στη Ρόμα ο παίκτης που μπαίνει αλλαγή, μπαίνει γιατί είναι η σειρά του. Εμείς επενδύσαμε επτά εκατομμύρια ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι. Αυτό που πετύχαμε είναι εξωπραγματικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0