Football Talk

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 2-0: Η «λύση» για τους γηπεδούχους ήρθε από τον πάγκο και… ακούμπησαν 4αδα

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 2-0: Η «λύση» για τους γηπεδούχους ήρθε από τον πάγκο και… ακούμπησαν 4αδα

Οι αλλαγές που έγιναν στο 70ο λεπτό έλυσαν τον «γόρδιο δεσμό» ανάμεσα στην Φράιμπουργκ και την Βόλφσμπουργκ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία σπουδαία νίκη με 2-0 που τους κρατάει ζωντανούς στο κυνήγι του Champions League.

Ένας Κάστελς δεν φέρνει την «άνοιξη», έτσι και η Βόλσμποργκ έφυγε εν τέλει με «σκυφτό» το κεφάλι από την έδρα της Φράιμπουργκ μετά την ήττα με 2-0 για την 33η αγωνιστική της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις που έψαχναν από τον πάγκο τους και πλέον ονειρεύονται ταξίδι στα… αστέρια.

Ο Γκρίφο στο 14ο λεπτό είχε την πρώτη αξιόλογη φάση της αναμέτρησης αλλά το σουτ του Ιταλού σταμάτησε πάνω στον Κάστελς.

Στο 21’ ο Χόλερ αυτή την φορά επιχείρησε ένα σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, το οποίο βρήκε και πάλι τον Βέλγο τερματοφύλακα σε ετοιμότητα.

Ο Κάστελς με εντυπωσιακά αντανακλαστικά είπε «όχι» και στο σουτ του Σάλαϊ από ευνοϊκή θέση στο 57ο λεπτό.

Άλλη μία απόκρουση για τον Βέλγο στο παιχνίδι, στο 69’ μετά από εξαιρετική κεφαλιά του Λίνχαρτ.

Η λύση ήρθε τελικά από τον Γκούντερ. Ο Γερμανός μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι κατάφερε να βάλει την Φράιμπουργκ μπροστά στο σκορ με υπέροχο σουτ από της παρυφές της μεγάλης περιοχής για το 1-0 στο 71ο λεπτό.

Αφού «έσπασε το ρόδι» οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με άλλη μία αλλαγή. Μετά την εξαιρετική πάσα του Σάλαϊ ο Πέτερσεν που πέρασε στον αγώνα και αυτός στο 70’ έκανε με άνεση το 2-0 στο 75ο λεπτό.




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φράιμπουργκ (Κ. Στράιχ): Φλέκεν, Λίνχαρτ, Γκίντερ, Σμιντ (70’ Κούμπλερ), Σάλαϊ, Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Βάισχαουπτ (70’ Γκούντερ), Ντόαν (70’ Πέτερσεν), Γκρίφο, Χέλερ

Βόλφσμπουργκ (Ν. Κόβατς): Κάστελς, Βαν Ντε Βεν, Γκιλβογκί, Μπόρναου, Άρνολντ (82’ Σβάνμπεργκ), Γκέρχαρντ, Νμέκα, Καμίνσκι (82’ Παρέδες), Μπακού, Όλντερ Βιντ, Βίμερ


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0