Football Talk

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ρόμα 0-0: Ο «σούπερ» Πατρίσιο σταμάτησε τους Γερμανούς και την έστειλε Βουδαπέστη (video)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ρόμα 0-0: Ο «σούπερ» Πατρίσιο σταμάτησε τους Γερμανούς και την έστειλε Βουδαπέστη  (video)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν τις ευκαιρίες, η Ρόμα όμως την πρόκριση στον τελικό του Europa League. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο άντεξε στην «ασφυκτική» πίεση των Γερμανών με ήρωα τον Ρούι Πατρίσιο και πλέον… ταξιδεύει για Βουδαπέστη.

 «Ρολά» κατέβασε ο Ρούι Πατρίσιο απέναντι στην μαχητική Μπάγερ Λεβερκούζεν και κατάφερε να χαρίσει στην Ρόμα την πρόκριση στον τελικό του Europa League. Οι Ιταλοί προσπάθησαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ από την πρώτη αναμέτρηση και κατάφεραν να «κλειδώσουν» την θέση τους στον τελικό. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ευρωπαϊκό τελικό για τους Ρωμαίους.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Πορτογάλο τερματοφύλακα και έχασαν στις λεπτομέρειες μία τεράστια ευκαιρία για ευρωπαϊκή καταξίωση.

Τρομερό σουτ του Ντιαμπί στο 12ο λεπτό σταμάτησε πάνω στο οριζόντιο δοκάρι του Πατρίσιο και έφτασε κοντά στο να σκοράρει ένα υπέροχο γκολ.

Στο 21ο λεπτό ο Ντέμιρμπαϊ επιχείρησε ένα μακρινό σουτ για να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ, αλλά ο Πορτογάλος δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει.

Ο Αμζούν στο 36’ δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς το τελείωμα του μέσα από την περιοχή ήταν αρκετά αδύναμο

Δεν σταμάτησε να απειλεί ο Ντέμιρμπαϊ και στο 67ο λεπτό δοκίμασε άλλο ένα μακρινό σουτ, με τον τερματοφύλακα της Ρόμα όμως να βρίσκεται και πάλι σε ετοιμότητα.

Στο 81ο λεπτό ένας κεραυνός του Αμζούν παραλίγο να βρει δίχτυα όμως η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά από το δεξί κάθετο δοκάρι.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Χραντέτσκι, Ταπσόμπα, Ταχ (86' Αμίρι), Χινκάπιε, Φρίμπονγκ, Ντέμιρμπαϊ, Παλάσιος (80' Χλόζεκ), Μπάκερ (73' Αντλί), Βιρτς, Ντιαμπί, Αζμούν

Ρόμα (Ζ. Μουρίνιο): Πατρίσιο, Κριστάντε, Μαντσίνι, Ιμπάνιες, Σέλικ (78' Σμόλινγκ), Μπόβε, Μάτιτς, Σινατσόλα (34' Ζαλέφσκι), Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ, Μπελότι (46' Βαϊνάλντουμ)


Άγγελος Κρεμαστός 

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0