Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Είμαστε τρία ματς μακριά από το τρεμπλ, ας πάρουμε πρώτα τα δύο» (video)

Γκουαρδιόλα: «Είμαστε τρία ματς μακριά από το τρεμπλ, ας πάρουμε πρώτα τα δύο» (video)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε πως η Σίτι θα πρέπει να στοχεύσει πρώτα στην κατάκτηση της Premier League και ύστερα να αρχίσει να ονειρεύεται για το τρεμπλ στον τελικό του Champions League.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος μετά τη σαρωτική εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (17/5,4-0).

Ο τεχνικός των «Citizens» σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς που έστειλε εκείνον και την ομάδα του στον τελικό του Champions League, αναφέρθηκε στην πιθανή κατάκτηση του τρεμπλ αλλά και στο τί συζήτησε με τους παίκτες του πριν το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για το τρεμπλ:

«Τρεμπλ; Ας κερδίσουμε τα δύο πρώτα. Στην Premier League είμαστε κοντά. Μετά παίζουμε με τους γείτονές μας στον τελικό του Κυπέλλου και με μια ιταλική ομάδα στον τελικό του Champions League. Είμαστε εκεί, οι παίκτες μπορούν να το οραματιστούν, να το κάνουν εικόνα. Έχουν την αίσθηση, είμαστε τρία ματς μακριά»   

Σχετικά με το κοινό της ομάδας και τους παίκτες:

«Εντός έδρας παίζουμε πολύ καλά, ακόμα και χωρίς το κοινό μας. Νιώθω ότι για έναν χρόνο είχαμε έναν μεγάλο πόνο στο στομάχι. Μετά τα όσα συνέβησαν στον περσινό ημιτελικό όταν αποκλειστήκαμε από αυτούς, ήταν πολύ οδυνηρό για μας. Μας είχαν κατηγορήσει ότι είχαμε έλλειψη χαρακτήρα. Έναν χρόνο μετά δείξαμε πόσο ποιοτική ομάδα είμαστε.

Μιλήσαμε με τους παίκτες πριν βγούμε στο γήπεδο και τους είπα ''Θέλετε να παίξετε με την Ίντερ ή όχι; Ρωτήστε τους εαυτούς σας''. Αν παίξεις 90 λεπτά σκεπτόμενος πόσο θέλεις να παίξεις με την Ίντερ, θα νικήσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με αυτό το πνεύμα παίξαμε απόψε»

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0