Football Talk

Φέρντιναντ: «Τεράστιο αουτσάιντερ στον τελικό η Ίντερ!»

Φέρντιναντ: «Τεράστιο αουτσάιντερ στον τελικό η Ίντερ!»

Μπορεί η Ίντερ να είναι η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League, όμως ο Ρίο Φέρντιναντ ξεκαθαρίζει πως δεδομένα είναι το αουτσάιντερ στην συνέχεια.

Η Ίντερ είναι η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, με τον Ρίο Φέρντιναντ, να χαρακτηρίζει τους «νερατζούρι» ως τεράστιο αουτσάιντερ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε:

«Η Ίντερ θα είναι τεράστιο αουτσάιντερ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού κέρδισε μια Μίλαν που έχει "υπερβάλει" στη διοργάνωση», είπε αρχικά ο Φέρντιναντ. «Χωρίς καμία ασέβεια προς την Ίντερ, αλλά θα πάει στον τελικό απέναντι σε οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες που παίζουν αύριο το βράδυ ως αουτσάιντερ, τεράστιο αουτσάιντερ.

Αλλά έχει εμπειρία. Έχει καλή νοοτροπία σε αυτά τα παιχνίδια. Έχουν παίκτες που έχουν παίξει σε μερικά μεγάλα παιχνίδια στην καριέρα τους και έχουν μια πολύ, πολύ σταθερή ομάδα. Νομίζω ότι από πλευράς τακτικής, ο τρόπος που στήνονται με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, αμύνονται πολύ καλά. Ξέρουν πώς να αμύνονται. Έχουν μια συμπαγή ομάδα, με παίκτες που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0