Football Talk

Λουκάκου, Μικιταριάν και Νταρμιάν: Αποτυχημένοι στη Γιουνάιτεντ, μαζί στον τελικό του Champions League με την Ίντερ!

Λουκάκου, Μικιταριάν και Νταρμιάν: Αποτυχημένοι στη Γιουνάιτεντ, μαζί στον τελικό του Champions League με την Ίντερ!

Είναι απίστευτη η ιστορία των Λουκάκου, Μικιταριάν και Νταρμιάν. Τρεις ποδοσφαιριστές που συνυπήρξαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αποχώρησαν διότι δεν ήταν επαρκείς, και πλέον βρίσκονται παρέα στον τελικό του Champions League με την Ίντερ.

Πριν από περίπου μία εξαετία, ο Ρομέλου Λουκάκου παίρνει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πραγματοποιεί καλές σεζόν, διακρίνεται στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά δεν καταφέρνει να πείσει ποτέ τους απαιτητικούς φίλους της ομάδας πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας.

Ένα νωρίτερα, έχει έρθει από τη Γερμανία ο Χενρίκ Μικιταριάν. Οι σεζόν που έχει πραγματοποιήσει με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι εξαιρετικές, ξεχωρίζει για το γεγονός πως μπορεί να χρησιμοποιήσει πολύ καλά και τα δύο του πόδια και οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφασίζουν να τον φέρουν στο «Νησί».

Μένει εκεί μέχρι και το 2019, αγωνίζεται σε 39 αναμετρήσεις, αλλά δεν αποδεικνύει πως μπορεί να κάνει την διαφορά.

Καμία σχέση με τις δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις έχει ο Ματέο Νταρμιάν. Ένας δεξιός μπακ που χαρακτηρίζεται… τίμιος, που δεν γκρινιάζει όταν δεν αγωνίζεται, αλλά μοιραία μπαίνει σε σύγκριση με το ένδοξο παρελθόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βιώνει μία τετραετία στο «Ολντ Τράφορντ», παίζει 60 ματς, σκοράρει μία φορά και δεν πείθει για τις ανασταλτικές του δεξιότητες.

Και οι τρεις συνυπάρχουν στο Μάντσεστερ για ένα ημερολογιακό έτος. Σταδιακά αποχωρούν. Και συμπτωματικά, καταλήγουν άπαντες στην Ίντερ. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Το γεγονός πως έφυγαν ως αποτυχημένοι από το «Ολντ Τράφορντ» και τη δεδομένη χρονική στιγμή φιγουράρουν στον τελικό του Champions League, όντες κομμάτι της ιστορίας που θέλει την Ίντερ για πρώτη φορά από τότε που υφίσταται ως σύλλογος, να μην δέχεται γκολ από τη Μίλαν σε τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις… Εκπληκτικό!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0