Football Talk

Στέφανο Πιόλι: «Υπάρχουν ακόμα τύψεις για τα πρώτα 20 λεπτά του προηγούμενου αγώνα»

Στέφανο Πιόλι: «Υπάρχουν ακόμα τύψεις για τα πρώτα 20 λεπτά του προηγούμενου αγώνα»

Με την Μίλαν να «χαιρετάει» το Champions League ο προπονητής της, Στέφανο Πιόλι στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του και στους δύο ημιτελικούς.

Η Ίντερ κατάφερε να κερδίσει και τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League απέναντι στην Μίλαν (1-0) και πλέον οι «νερατζούρι» θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για τον μεγάλο τελικό.

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι αναφέρθηκε στην εικόνα των ποδοσφαιριστών του αλλά στάθηκε επίσης και στο πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας του στον προηγούμενο αγώνα.

 

Οι δηλώσεις του Στέφανο Πιόλι:

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με την ευκαιρία να πάρουμε το προβάδισμα όπως θέλαμε. Μετά, όσο προχωρούσε το παιχνίδι, τόσο πιο δύσκολο γινόταν. Υπάρχουν τύψεις για τα 20 λεπτά του πρώτου αγώνα, γιατί δεν σκοράραμε και δεν είχαμε τον Λεάο. Δεχτήκαμε δύο γκολ στο 10' στο πρώτο παιχνίδι, αλλά η ομάδα ήταν ομάδα μέχρι το τέλος. Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο γκολ και δυστυχώς τελείωσε με το δυσμενές αυτό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι η Μίλαν προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League φέτος. Στο Champions League πήγε καλά μέχρι τον ημιτελικό, στο πρωτάθλημα είχαμε κάποια προβλήματα. Καταλάβαμε ορισμένα πράγματα που μπορεί να είναι χρήσιμα στο μέλλον. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Αν δεν παίξουμε στο Champions League του χρόνου, δεν θα είναι μια θετική σεζόν. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε καλά το».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0