Football Talk

Μάνταλος: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο!»

Μάνταλος: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο!»
Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον Πέτρο Μάνταλο, αναφερόμενος στις δυσκολίες που πέρασε στην ΑΕΚ τις προηγούμενες σεζόν.
Ο Πέτρος Μάνταλος «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή Monday FC της NOVA, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League από την ΑΕΚ.

Μιλώντας στους Ντέμη Νικολαΐδη και Γιάννη Πάγκο, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε τις προηγούμενες σεζόν, τονίζοντας πως πέρυσι, σκέφτηκε μέχρι και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

«Είχαμε κάνει ένα ραντεβού. Του είχα πει ότι το καλύτερο και για μένα και για την ομάδα ήταν αυτό. Δεν είναι εύκολο να πείσεις έναν πρόεδρο αν έχει διαφορετική άποψη. Ειδικά τον συγκεκριμένο. Μου είπε δεν πρόκειται να φύγεις. Του είπα τουλάχιστον ότι δεν θέλω να είμαι αρχηγός. Οχι να έχω λιγότερες ευθύνες, αλλά να μη φοράω το περιβραχιόνιο», ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει.

«Βοήθησε ότι άντεξα η φετινή σεζόν, όπως πήγε. Αν ήταν όπως η περσινή δεν ξέρω. Αν πήγαινα πίσω, δύο χρόνια πριν, δεν ξέρω πώς άντεξα. Μου είχε περάσει από το μυαλό μου, στα τελευταία ματς της περσινής σεζόν, μέχρι και να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Σκεφτόμουν, κάτι γίνεται λάθος. Αν δεν βρεθεί άκρη, δεν στρώσει, έλεγα μέσα μου ότι η λύση είναι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Η Εθνική ήταν όαση. Πήγαινα δέκα μέρες και άλλαζα παραστάσεις και με βοηθούσε στο να αντέξω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0